Ha megveszem a t-mobileos telót és függetlenítem akkor is le tudják tiltani?
Nem. Adott egy iPhone, Dominó csomagban. ha én azt megveszem(2hónapos) és én függetlenítem(mivel Vodás vagyok) akkor utána is letudják e tiltani.
Ill. milyen okokból tiltanak le telefont?
Ha olyan függetlenítést csinálsz ami nem változtatja meg az imei-számot akkor letilthatják illegális szoftvermódosítás miatt(minek következménye a büntetőfeljelentés is).
Viszont ha függetlenítő simmmel használod akkor semmi nem történik mert a készülék észre sem veszi hogy más simet raksz bele(ugyanis az a kütyü a hálózathozzáférési kódot klónozza és a rendszer honosnak ismeri fel), tehát ezt ajánlom.Függetlenítéskor a garancia is ugrik, de unlock simmel nem, mégegy indok a használata mellett!
Amúgy az előfizuval mit kezdesz?Azt nem lehet csak úgy eldobni, 2évig fizetni kell a tizenegynéhányezer forint havidíjat, mert ha nem fizeted bíróságra ad és megy a végrehajtó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!