Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha megveszem a t-mobileos...

Ha megveszem a t-mobileos telót és függetlenítem akkor is le tudják tiltani?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 13:26
 1/9 bp1985 ***** válasza:
Persze.
2011. jan. 9. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
De nem fogják, mert azzal a lendülettel a magyar készülékek majdnem felét letiltanák. A kiütött telók készülékazonosítója szinte mindig csupa nulla...
2011. jan. 9. 13:37
 3/9 bp1985 ***** válasza:
Szerintem itt arra gondol a kérdező, hogy elhoz előfizetéssel egy telefont, kifüggetleníti, és kidobja a kártyát. Amúgy pedig az imei alapján bármit le lehet tiltani.
2011. jan. 9. 13:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem. Adott egy iPhone, Dominó csomagban. ha én azt megveszem(2hónapos) és én függetlenítem(mivel Vodás vagyok) akkor utána is letudják e tiltani.

Ill. milyen okokból tiltanak le telefont?

2011. jan. 9. 13:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha olyan függetlenítést csinálsz ami nem változtatja meg az imei-számot akkor letilthatják illegális szoftvermódosítás miatt(minek következménye a büntetőfeljelentés is).

Viszont ha függetlenítő simmmel használod akkor semmi nem történik mert a készülék észre sem veszi hogy más simet raksz bele(ugyanis az a kütyü a hálózathozzáférési kódot klónozza és a rendszer honosnak ismeri fel), tehát ezt ajánlom.Függetlenítéskor a garancia is ugrik, de unlock simmel nem, mégegy indok a használata mellett!

Amúgy az előfizuval mit kezdesz?Azt nem lehet csak úgy eldobni, 2évig fizetni kell a tizenegynéhányezer forint havidíjat, mert ha nem fizeted bíróságra ad és megy a végrehajtó!

2011. jan. 9. 14:15
 6/9 bp1985 ***** válasza:
Dominónál nem tudnak tiltani, mert nincs havidíj. Tehát nyugodtan használd függetlenül. Azért, mert kifüggetleníted, csak a garanciát bukod. Amúgy tisztába van vele, hogyan működik egy IPhone, vagy csak megveszed, mert most az a menő?
2011. jan. 9. 14:44
 7/9 A kérdező kommentje:
tudom, de vodánál 4000ft-os a havidíj amin van net, mert ugye net nélkül nem sokat ér...
2011. jan. 9. 15:15
 8/9 bp1985 ***** válasza:
Nettel sem, bár ez az én véleményem.
2011. jan. 9. 15:24
 9/9 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok a véleményedre
2011. jan. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!