Ha nem eszek semmit, mikkora veszem észre, hogy fogyok?
Figyelt kérdés
Nem érdekel semmi,hogy ez igy rossz,meg nemjó.
Ne oltsatok,le hanem a kérdésre kérek választ! Köszi.
2009. okt. 19. 21:23
1/7 anonim válasza:
Hamar észre fogod venni, de amint megint normálisan eszel, minden kiló visszajön. Hidd el.
Nem leoltani akarlak, tényleg. Én 2 éve 35 kg-ot fogytam. Csak odafigyeltem mit eszek, nem koplaltam.
Ha nem sok amit le szeretnél adni, akkor sporttal és kis odafigyeléssel az étkezés terén, ugyanúgy eléred a célod. Mellett pedig egészséges maradsz.
De ez csak egy tanács, a te tested, a te döntésed.
23/L
2009. okt. 19. 21:27
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
17 vagyok és 60 kg. Aztmonták,nekem a suliba kivisgáláson,hogy enyhe túl súlyom van. Szóval nem érdekel semmi diéta,a mozgás igen, kajára rá se nézek,csak iszok.
2009. okt. 19. 21:30
3/7 anonim válasza:
Én tényleg csak azt tudom tanácsolni, ha már ennyire elszánt vagy, hogy legalább gyümölcsöt vagy zöldséget egyél azért. Pl. almát, répát.
Puffasztott rizst ( hamlet ) is ehetsz nyugodtan.
Ezektől nem fogsz hízni, nem akadályoz a fogyásban, de muszáj, hogy valami legyen a gyomrodban, ha mozogni is szeretnél mellette, különben rosszul leszel.
2009. okt. 19. 21:35
4/7 A kérdező kommentje:
Gyümit,fogok enni persze,az az egy. :)
és köszi,hogy normálisan válaszoltatok!
2009. okt. 19. 21:36
5/7 bibi05 válasza:
Ezt én is megcsináltam, kétszer is, nem ettem 3 napig, ez alatt lement 5 kiló, igaz rajtam egy deka fölösleg sem volt, dehát fiatalabb voltam és naív, hallgattam a barátnőimre, aztán gyomorfekélyem lett. Szóval gondold meg. Bár szerintem nem fog érdekelni a hozzászólásom. Ez nem játék, ha rosszul sül el, magaddal szúrsz ki.
2009. okt. 19. 21:40
6/7 anonim válasza:
Sztem nem használ semmit,ha nem eszel(bár nem tudom,ezt h értetted,mert enni ugye kell:)max.lemegy pár kiló(ha lemegy)de kiéhezed magad,ismét elkezdessz enni és visszajön.Inkább csináld szép sorjában,lassabban,de biztosabb eredményt fogsz elérni,ha szénhidrátszegény ételeket eszel és mozogsz,így tartósan megőrizheted az eredményt.De azért ügyelj rá,hogy vidd be a szükséges tápanyagokat-jó,ok,tudom,h nem érdekel,de a te korodban tényleg ügyelni kell ezekre,mert ezek a diéták felforgatják az anyagcserédet aminek esetleg később igen kellemetlen következményei lehetnek(nem csak a hízás) Sok sikert,csak okosan:)
2009. okt. 19. 21:49
7/7 anonim válasza:
Én se leoltani akarlak, csak tapasztalat. Sajnos lehetsz akármilyen kitartó, idővel rá fogsz jönni, hogy a szervezeteddel nem szállhatsz szembe, és enned muszáj. Gyümölccsel se fogod sokáig bírni, max. 1 hétig, és akkor még sokat mondtam. Mellesleg, ha hirtelen nem eszel semmit, a szervezeted azt hiszi hogy éhezel, és az izmaidat kezdi majd "lebontani", tehát a mérleg lehetséges hogy kevesebbet mutat majd, de vékonyabbnak nem fogsz tűnni. Ha pedig sokáig nem eszel semmit (3-4 nap), és utána egy normál adag kaját megeszel, vagy akár kevesebbet mint normál adag, akkor a szervezeted még abból is zsírt csinál, amiből elvileg nem tenné. Szóval szerintem gondold át, megéri-e neked ez a szenvedés. Éhezni borzalmas, ráadásul a semmiért.. ez saját tapasztalat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!