Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 95 kg. vagyok es fogyni...

95 kg. vagyok es fogyni szeretnek. Tudnatok ajanlani mintaetrendet, mert tapasztalatom szerint csak ugy tudok fogyni ha pontosan betartok egy adott etrendet?

Figyelt kérdés
Mozgasnak egyenlore szobabiciklizek.Abbol mennyit?
2011. febr. 25. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És még azóta se fogytál le?
2011. febr. 26. 06:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem fogytam le mert kozben babam szuletett es szoptattam.
2011. febr. 26. 11:57
 13/16 anonim ***** válasza:

11:07 köszönöm szépen, ki is másoltam! Pontosan ilyen iránymutatást keresgéltem én is! Hétfőtől csinálom is.

Egy kérdés, ami gondolom a kérdezőnek is segítség lehet:

Amikor ellenálhatatlan az édességvágy, illetve amikor olyan a helyzet, hogy az ember nassolni akar, akkor mi az amit viszonylag bűntelenül lehet fogyasztani az esti órákban is?

2011. márc. 23. 19:35
 14/16 anonim ***** válasza:
répát felszeletelsz olyanra, mintha sültkrumpli lenne, sültkrumplifűszerben megforgatod, és sütőben, olaj nélkül sütöd ;)
2011. márc. 23. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez jól hangzik! És olyan ami édes?
2011. márc. 23. 21:12
 16/16 anonim válasza:
Figyelj először is csökkensd az étel m ennyiségedet 25%-al többel nem szabad!Ne csináld azt hogy nem eszel mert akkor hízol ha éhezik a szervezeted mert védekezik a betzegségek ellen ezért zsírt növel!Mozogj ha lehet a friss levegőn ne a konditeremben járj zumbára amivel egyik ismerősöm 3 hónap alatt,egy héten 3x járt,8 kg-t fogyott!
2012. jan. 8. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!