Milyen étrenddel tudnék fogyni úgy, hogy mozogni sajnos nem tudok?
Ha 10 kg ot szeretnél leadni ahhoz mindenképpen kellene hogy sprtolj is. Rajtam is annyi van és nekem azt mondta a diedetikus hogy ezt 7-8 hónapig tart leadni(sportal és egészséges táplálkozással) szóval ha nem sportolsz akk biztos hosszabb idő.
Ditának annyit tudok javasolni hogy zárd ki az édességeket, cukrokat, csokikat.Ha valami liszteset eszel ügyelj arra hogy barna vagy teljes kiőrlésű legyen és az adagok pedig kicsik.A cukros üdítök helyett igyál meg naponta 2l ásványvizet néha-néha zöldteát. Ne egyél olajban sült dolgokat helyette vajban sültet és egyél nagyon-nagyon sok zöldséget gyümölcsöt!
Sok sikert!:)
SZIA
ÉN IS SOK MINDENNEL PRÓBÁLKOZTAM TEÁVAL,TORNÁZTAM,TÖBB,KONZULTÁCIÓN MEG JELENTEM FÓGYOKURA PROGRAMON DE KISEBB NAGYOBB SIKERREL MINDIG VISSZA JÖTTEK A KILÓK.
KAPTAM 1 ÉVVEL EZELÖTT ANGLIÁBAN(LONDONBAN)EGY MUNKA LEHETÖSÉGET ÉS KIMENTEM.
OTT PANASZKODTAM AZ EGYIK KOLEGINÁNAK,HOGY FOGYNI SZERETNÉK DE NEM SIKERÜL.
TULAJDON KÉPEN Ő SEGITETT ÉS AJÁNLOTT EGY GYÓGYSZERT
A NEVE YERDAXA PARAGUARENSIS KIPRÓBÁLTAM ÉS 1 HÉT ALATT SIKERÜLT 1 KG-MOT FOGYNOM LONDONBAN RECEPT NÉLKÜL.
A TÁJÉKOZTATÓJA TULAJDON KÉPP CSAK ARROL SZÓL,HOGY A NAPI 1200 kalóriát NE LÉPJEM TÚL.
ÉS ÍGY HETENTE 1-2 KILÓ FOGYÁS SIKERÜLT.
SEMMI MELLÉK HATÁSA NINCS
SZERETNÉM AJÁNLANI AZOKNAK AKIK UGYAN EBBEN A "SZENVEDÉSBEN"VANNAK AMIBEN ÉN VOLTAM.MOST,HOGY HAZA JÖTTEM MEG VETTEM 120 SZEMET MAGAMNAK TARTALÉK KÉNT DE NEKEM MÁR NINCS RÁ SZÜKSÉGEM
EZ A GYÓGYSZER TULAJDON KÉPP A FELESLEGES ZSÍRT ÉGETI EL A SZERVEZETEDBÖL DE AZ ELSÖ HÉTEN SALAKTALANITÁST VÉGEZ.
HA VALAKIT ÉRDEKEL.
IRJ EMAILT GARANTÁLOM A SIKERT ÉS 100%GARANCIÁT VÁLLALOK ÉRTE
KÉPETKÉSÖBB TUDOK CSATOLNI MERT VALAMI VAN A GÉPEMMEL ÉS AHOGY RÁKATINTOK A TALÓZÁSRA AZZONAL LEFAGY A GÉPEM ÉS KIDOB.AZ ELÉRHETŐSÉGEM rafaelnevargamariatunde@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!