Nagyon kövér vagyok! Ha egy hónapig csak vizet iszok akkor meghalhatok?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok és már nem bírom tovább így... olyan dagadt vagyok :(2011. febr. 24. 18:33
11/18 anonim válasza:
nagyon kövér :D hát, megsúgom én is ennyi voltam, igaz 174 centihez, de nem sokban lehetett különböző az alakunk. most már 68 vagyok, még szeretnék azért fogyni, de így abszolút normálisnak mondható az alakom. olvasgass csak utána egy kicsit az egészséges életmódnak, én 2 hónap alatt értem el ezt a súlyt mindenféle szenvedés és kínzás nélkül ;)
12/18 anonim válasza:
Már bocs, de nem vagy dagadt. Majdnem mondtam, hogy menj orvoshoz, hiszen akár hormonális zavar is okozhat elhízást, de ez túró. Ezzel pszichológushoz mehetnél, mert teljesen hibásan látod magadat. Amúgy sport segíthet meg a diétázás. A nulldiéta nagyon veszélyes játék, úgyhogy ismét ajánlom, hogy menj pszichológushoz.
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és azt is hogy nem "leoltós" válaszokat küldtetek nekem :) És megfogadom a tanácsokat is és nem megyek bele ész nélkül semmilyen koplalásba. És szégyellem is magam ez miatt, hogy 25 éves létemre ilyet kiírtam ide... úgy érzem magam mint valami 13 éves kislány :S
2011. febr. 24. 19:32
14/18 anonim válasza:
Karcsúnak nem karcsú egy 170/74 LÁNY, de azért dagadtnak sem mondanám. Kis odafigyeléssel simán ledobsz 10 kg-ot fél év alatt. Mondjuk ne egyél olyat amit nem ajánlanak a szakirodalmak (cukor, kenyér, chips, tészták, üditők, csokik stb.)
15/18 anonim válasza:
"74 kiló vagyok 170 cm" "Nagyon kövér vagyok! Ha egy hónapig csak vizet iszok akkor meghalhatok?
25 éves vagyok és már nem bírom tovább így... olyan dagadt vagyok :("
itt az ideje pszichológushoz fordulni....
16/18 anonim válasza:
Jajj ne hogy ilyet csinálj csak tönkreteszed magad először azt hittem hogy vagy legalább 120 kiló de igy 74 kilósan szerintem csak molett vagy és sportal és életmódváltással biztos hogy leolvadnak rólad azok a kilók!
17/18 anonim válasza:
ha te nagyon kövér vagy akkor én mi vagyok az én 133kg-momal?
Kérlek kíméljetek a disznó bálna moby dick él °-° megjegyzésektől
18/18 anonim válasza:
Én ezt a megoldást javaslom, nekem ez vált be, pedig mindent kipróbáltam. Egyszerűen hihetetlen, amilyen hatásfokkal ez a dolog működik. Nézd meg: zsiregetoklub.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!