Mit fogtok ma vacsizni fogyókúrázók?
Figyelt kérdés
Leirhatjátok a mai ennivalótokat is!:)2011. febr. 22. 18:21
1/12 anonim válasza:
én rántott halat görög salátával
2/12 anonim válasza:
Én általában nem szoktam vacsizni. Most "fogyókúrázok" (csak pár kilót akarok leadni).
Reggeli: 1 db sajtos pogácsa (nagy)
Ebéd: kicsi húsleves grízgombóccal, 3 köralakú rántottsajt, krumpli, fél pohár tejföl
Délután: háztartási keksz kb 10 db + tea mézzel (mert fáj a torkom)
Ma a gyümölcs kimaradt, de általában minden nap eszem.
Én úgy gondolom, hogy ma nem zabáltam össze magam...
szerintetek ez sok?
(esetleg nem tudná valaki megmondani, hogy ez kb mennyi kalória lehet?)
3/12 anonim válasza:
én ettem 3 kiwit, 1 pohár tejet, és még fogok enni 1 narancsot és 1 mandarint.
4/12 anonim válasza:
Én már vacsiztam. 2 főtt tojást,2 szelet szalámit, 1 paradicsomot és egy kis feta sajtot. Ez szerintetek jó volt?
5/12 anonim válasza:
te tudod hogy milyen volt, mert te etted. de sztem jó, finom lehetett.
6/12 anonim válasza:
Konzerv barackot, és még lehet eszek egy narancsot vagy almát. Gyümölcs napom van (90 napos diéta) úgyhogy egész nap csak gyümit ehetek. :)
7/12 anonim válasza:
Semmit.
Én úgy fogyózok, hogy kihagyom a vacsorát.
Ma reggelire répát ettem, ebédre meg frankfurti levest, az imádom, úgyhogy beiktattam belőle egy uzsonnát is. :)
8/12 anonim válasza:
2 szelet sovány sajtot (max 25% zsírtartalom),2 szelet sovány csirkemell sonkát, 180 g friss zöldsalátát,egy kis kígyóuborkát,1 natúr joghurtot.(2 dl sovány)
9/12 anonim válasza:
1 pohár alacsony zsírtartalmú joghurt. és abba mindenféle magvakat, zabpelyhet beleszórtam
10/12 anonim válasza:
Túrót és almát összekevertem és kisütöttem egy kis vajon. Isteni volt. Ebédre pedig ettem csirkemellet salátával. Reggeli magvas zsemle, szalámival, egy paprika és paradicsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!