Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Érdemes az ananászevést...

Érdemes az ananászevést előtérbe helyezni? Mármint, hoyg negatív kalória. Vagy csak annyit ér, mint gyümölcs, hogy rost és vitamin és nincs plusz benne.

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 17:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
kedves utolso ajanlom neked haziolvasmany celjabol a wikipediat : [link]
2011. febr. 23. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

utolsó: az általad linkelt oldalról egy idézet: "Orvosilag nem elfogadott a negatív kalóriás teória, aminek okát igen egyszerű belátni: ha valóban léteznének ilyen ételek, akkor az azt jelentené, hogy az adott ételből ha sokat eszünk, akkor éhenhalunk, ami természetesen lehetetlen."

kinek hiszel? egy embernek, aki 6 év orvosit végzett, vagy a femina.hu-nak? :D

2011. febr. 23. 21:00
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Épp ezt mondtam én is!!!

Előbb halnál éhen, ha csak ezt ennéd, mintha semmit nem ennél?!

2011. febr. 24. 08:14
 14/20 A kérdező kommentje:
jó, jó ne vesszetetk már össze, én úgy értelmeztem ezt a negatív kalóriát, hoyg vannak olyan savas gyümölcsök, zöldségek, amiknek a fogyazstása jobban segíti a zsírok emésztését, mintha mást, vagy semmit nem ennánk, pl. pörkölt után, így aztán kevésbé hízunk esteleg nem fog rajtunk egy kisebb "bűnözés", ... de épp azért kérdezem, mert nem értem pontosan, nem azért, hoyg nekem essetek.
2011. febr. 25. 17:43
 15/20 anonim ***** válasza:
ha a fent leírt hatást szeretnéd elérni, szerintem a zöldtea jobban segít ebben (ráadásul a napi folyadékbeviteled egy részét is letudhatod vele)
2011. febr. 25. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:

íme: A zöld tea az egyik legjobb és legismertebb zsírégető tea. A zöld tea zsírégető hatása kétféleképpen nyilvánul meg:

Közvetlen zsírbontó hatású

A zöld tea javítja az emésztést, és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását. Éppen ezért érdemes a főétkezéseket egy-egy csésze zöld tea elfogyasztásával kezdeni.

Anyagcsere serkentő, lebontja a régóta jelen lévő zsírokat

A zöld tea serkenti az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontását, ami növeli a bőr rugalmasságát, így csökken a cellulit (narancsbőr) kialakulása, s megszabadulhatunk a fölös centiméterektől!

persze nem kell túlmisztifikálni a dolgot, nem állítom, hogy csak ettől le lehet fogyni, mindössze annyit, hogy jól megtervezett diéta és edzésterv mellett kicsit meggyorsítja a dolgot

2011. febr. 25. 20:04
 17/20 A kérdező kommentje:

20:04

zöld tea

nagyon köszönöm a hozzászólásodat

nem néztél butának( mégha az is vagyok) és építő jellegű választ kaptam

köszönöm szépen még egyszer

2011. febr. 26. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
ha nem letezik negativ kaloria akkor hogy lehet az hogy vannak anorexiasok aki gyakorlatilag ehen halnak mert csak ezeket a "negativ" eteleket eszik? elmeletileg lehet hogy nincs ilyen de sajnos a gyakorlat mast mutat
2011. febr. 27. 10:19
 19/20 A kérdező kommentje:
megy a zöld tea és egész jó, az Aldiban vettem, egy egyzserűt és tényleg serkenti az emésztést. én örülök neki. köszi
2011. febr. 27. 14:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért halnak éhen, mert keveset esznek. Ha csak egy kocka csokit eszel egész nap, akkor is éhen halsz, hiába nem "negatív kalória". Ha eleget ennének a "negatív kalóriájú" ételekből, nem halnának éhen...
2011. febr. 27. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!