Érdemes az ananászevést előtérbe helyezni? Mármint, hoyg negatív kalória. Vagy csak annyit ér, mint gyümölcs, hogy rost és vitamin és nincs plusz benne.
utolsó: az általad linkelt oldalról egy idézet: "Orvosilag nem elfogadott a negatív kalóriás teória, aminek okát igen egyszerű belátni: ha valóban léteznének ilyen ételek, akkor az azt jelentené, hogy az adott ételből ha sokat eszünk, akkor éhenhalunk, ami természetesen lehetetlen."
kinek hiszel? egy embernek, aki 6 év orvosit végzett, vagy a femina.hu-nak? :D
Épp ezt mondtam én is!!!
Előbb halnál éhen, ha csak ezt ennéd, mintha semmit nem ennél?!
íme: A zöld tea az egyik legjobb és legismertebb zsírégető tea. A zöld tea zsírégető hatása kétféleképpen nyilvánul meg:
Közvetlen zsírbontó hatású
A zöld tea javítja az emésztést, és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását. Éppen ezért érdemes a főétkezéseket egy-egy csésze zöld tea elfogyasztásával kezdeni.
Anyagcsere serkentő, lebontja a régóta jelen lévő zsírokat
A zöld tea serkenti az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontását, ami növeli a bőr rugalmasságát, így csökken a cellulit (narancsbőr) kialakulása, s megszabadulhatunk a fölös centiméterektől!
persze nem kell túlmisztifikálni a dolgot, nem állítom, hogy csak ettől le lehet fogyni, mindössze annyit, hogy jól megtervezett diéta és edzésterv mellett kicsit meggyorsítja a dolgot
20:04
zöld tea
nagyon köszönöm a hozzászólásodat
nem néztél butának( mégha az is vagyok) és építő jellegű választ kaptam
köszönöm szépen még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!