Érdemes az ananászevést előtérbe helyezni? Mármint, hoyg negatív kalória. Vagy csak annyit ér, mint gyümölcs, hogy rost és vitamin és nincs plusz benne.
nem tudom, ki találta ki ezt a negatív kalória baromságot...
egyébként szerintem ananászt nem érdemes diéta alatt enni, mert nálunk nem nagyon kapható ez a "nyers" ananász, amit meg kell pucolni, stb... csak konzerv. arról meg tudjuk, hogy elég durván cukros lében ázik. szóval én elfelejteném a helyedben
igenis van nyers ananász épp most ettem meg egy felet, pucolni se tart tovább mint két almát. nem is drága, most épp akcióban 300 ft db
egészen felmarta a szájpadlásomat, szóval savas rendesen. más is jó mint negatív kalória?
Nincs olyan, hogy negatív kalória!!!
Ha valóban ilyen lenne, és csak és kizárólag ezt ennéd, akkor előbb halnál éhen, mint ha nem ennél semmit?
Gondolkozz!
Az ananász meg amúgy elég cukros a gyümölcsök között, szóval csínján vele.
Az egyetlen, ami igaz, hogy felpörgeti az anyagcserét, de nem fogsz tőle önmagában elfogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!