Ki hol tart a fogyókurával? Ki mennyit fogyott már?
marcius ota 25
meg ennyi van hatra :(
én leadtam 4 kilót, majd elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és visszahíztam 3at-.-
Így most a plusz 3 kilóval 7 kilót szeretnék kb leadni. És sportolok, és odafigyelek az étkezésemre.
Én még csak 2napja:D 10kg szeretnék leadni.
16L
Én január elején kezdtem el fogyózni L/22(172cm71,5kg voltam) jelenleg 64kg vagyok 59-60kg lenne a cél az elején nem sportoltam de most elkezdtem 2 hete heti 3x úszok másfél órát legalább sokan mondják nem a legjobb sport az úszás fogyásra de én ezt szeretem meg sztem azért használni fog most elégé meg állt a fogyásom amitől hülyét kapok meg én nem látok magamon változást igazából :D pedig mindenki azt mondja ,h hogy lefogytam nem vagyok 100as :)
Mindenkinek további sikeres fogyást! :)
173 cm vagyok, majdnem 69 kg-ról indultam és most vagyok kb. 65 kg, egy kis izmot is felszedtem magamra:)
Bár igazából inkább centikben mérem magam.:) A csípőm 3 centivel, a derekam 6(!) centivel, a combom 2-vel karcsúbb. Kb január eleje óta diétázok:)
És aminek külön örülök hogy a 90 cm-es mellbőségem még eddig nem lett kisebb XD
A derekam az ami nagyon feltűnő, hogy 75 cm-ről lement 69-re:)
Én elégedett vagyok az eddigi eredménnyel:) Még pár centitől viszont meg szeretnék szabadulni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!