Ha rengeteget iszok akkor tényleg gyorsabban és többet fogyok?
Egyik haverom mesélte, hogy ő úgy fogyott 6 kg-t, hogy naponta megiszik vagy 5l vizet, de több édességet eszik, meg állítása szerint ugyanannyit eszik, bár ha tele van akkor ezt kétségesnek tartom... Vélemény?
Én amúgy sok zöldséget és gyümölcsöt eszek, meg kenyérféléket és ilyesmiket hanyagolom.
Ha több vizet iszol, akkor egy kicsit kevésbé vagy éhes. Néha éhségnek hisszük a szimpla szomjúságot.
Önmagában az ivás nem fogyaszt, főleg, ha több csokit is eszik mellé az ember. De mindenképpen egészségesebb.
:S
Hat ez most nagyon erdekes.
Nalam az a helyzet, hogy eszek mint a godeny, mindenfele kajat, ugyanakkor rengeteg vizet iszok. Szerintem siman meg van a napi 5l. Es anno amikor kezdtem dolgozni 92 kilo voltam, mostanra meg 81 lettem. Hasam nemkicsit lapos lett:D
Konkretan nem tudom, hogy a viz miatt van-e
A vízfogyasztás nem befolyásolja közvetlenül az energiafelhasználást ... tehát nem fogsz a víztől fogyni.
Az viszont előfordulhat, hogy az éhségérzetet segít elnyomni. És ugye tudjuk, csak az nem hizlal amit nem eszünk meg.
Naa azért túlontúl sokat ne!!:S Olvastam valamit a vízmérgezésről.. nem tudom tényleg igaz-e, hogy az 5 liter feletti fogyasztás kimossa az összes ásványi anyagot a szervezetből, nem csak a salakanyagokat és hogy állítólag ebbe már volt aki belehalt. Ne kövezzetek meg, én is úgy olvastam, nem tudom igaz-e de ha logikusan belegondolunk a sok szinte mindenből megárt. Nem?:D Inkább akkor az arany középút:)
Bár én is sok folyadékot iszok általában, napi 2 liter minimum, de hétvégente sokkal többet is. Tényleg elnyomja az éhséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!