Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a mai napi...

Mit gondolsz a mai napi kajámról? Rossz, elfogható, jó a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Reggelire 70 g kenyérből csináltam melegszendvicset, nagyon vékonyan kentem meg krémmel, raktam rá össz. 100 g cs.mellsonkát, és egy pici sajtot

Ebédre 150 g rántotthús, rajta 100 g tejfölből és fokhagymából készült öntöttel, sajttal, és 2-3 maréknyi salátával

Du. 3kor még eszek 50 g túrót

és este 6 körül 200 g túrót.

ja, és most az előbb bicikliztem 40 percet.

Milyen?

2011. febr. 20. 13:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és az ebéd után eszek 1-2 almát is majd. :) Vagy más gyümit :D
2011. febr. 20. 13:05
 2/10 anonim válasza:

az életedben mindent grammokban mérsz?

szerintem te beteg vagy.

vegyél be 2 mg Drivotrilt

2011. febr. 20. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt mindig a rendes kaja előtt egyél, különben ott fog rohadni a beleidben, amíg a többi dolog meg nem emésztődik :( Én ebéd előtt kb 10 perccel szoktam megenni egy-két almát vagy körtét. Nem egy helyen olvastam ezt a dolgot, tényleg így van!
2011. febr. 20. 13:16
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, érdekel, hogy mi hány gramm. ;)
2011. febr. 20. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
én megértem, hogy érdekelnek a grammok, anno azthittem jól étkezem, és kiderült, hogy jól, csak sokat, és a grammok segítettek kikalkulálni a normál adagot. és azota megy a fogyás. szerintem ez egy jo kis hétvégi menu, énis eszem ma rántott husit, bár a tejfolt kihagynám, de igazábol ebbe belefér a mozgás miatt. :)
2011. febr. 20. 13:34
 6/10 atiachef válasza:
hát elég gyér, de mondjuk remélem nem minden nap ezt eszed, mert kell egy kis változatosság. mondjuk a túró után nem túrók kellett vna, hanem egy kis rozsos kenyér pl.almával, ami teltség érzetet kelt és nem kell annyit enni(már ha fogyókúrázol.nekem ez jött le)
2011. febr. 20. 13:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem fogok ebéd után kenyeret enni.. :P
2011. febr. 20. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Az nem Drivotril, hanem Rivotril, de mindegy. :D Hát az étrend lehetne kicsit változatosabb, mondjuk gyümölcsöt iktassál azért be.
2011. febr. 20. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Jha, most látom, hogy írtad az almát. A gyümi bármikor mehet, nem fog megerjedni a beledbe. Egyedül éhgyomorra nem szabad enni reggel, de estére is mehet.
2011. febr. 20. 17:43
 10/10 anonim válasza:
tudom hogy rivotril, csak mellényomtam a gépen.:D
2011. febr. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!