Hogyan legyen akaraterőm a fogyáshoz?
csak van vki akire hasonlytani akarsz nézegesd a l
képét ha megingasz és azután nézd magad , vagy gondolj bele milyen jó érzés lenne ha lefogynál, ha nem tudod megállni akkor egyél mindennap egy minit lehetőleg minnél hamarabb, számold meg mennyi kcalt ehettél egy nap / kóstolgatthattál a főzés közbenieket is és ha túl sok akkor ne egyél többet azon a napon vagy ha TÉLLEG nagyon éhes lennél m egy répa vagy mini zsírszegénytúró vmire vagy esetleg 6-után ne egyél, próbálj mindig lassan enni rád meg jól az ételt és élvezd azokat főleg ha épp a mini sütit eszed ;)) igyál étkezés elött vizet vagy ha éhes maradsz de sokat egttél várj egy picit és ha még mindig az vagy igyál , szaunázz 30 perced csak van és az nem is fárasztó , persze nem a leg fogyasztóbb hatású de jobb a semminél, ha úgy főznél hogy sokat és zsírosakat és meg kell kóstolnod úgy egyél a nap közben hogy ne legyen sok vagy kérj meg mást hogy kóstoljon helyetted :9 am ha szakács vagy az jó mert eltudod úgí késziteni a dolgokat hogy ogy ne hizlaljanak annyira ráaásul fogyis süti receptek is vannak fent persze csak mértékkel de azokból ehetsz naponta picit ha csinálsz mondjuk egy tepsivel ;)) rem segítettem nálam így vált be ez alapján irtam amit irtam :)
Minden az agyban dől el....3 féle típus van:
Akiket nem érdekel az étrendjük
Akiket érdekel, de sose teszik meg a lépést csak vágy marad
Akiket érdekel és akarnak.
Most ezzel nem vagy kint a vízből, csak ha valaki úgy igazán akar, és tudja, hogy szüksége van változásra elindul a jó úton. Nem a botladozásokkal van baj, hanem azzal, amikor az a kisördög ott legbelül állandóan dolgozik és suttog a füledbe és győzedelmekedik...
Első lépés, hogy otthon ne legyen tele a hűtőd úgymond finomságokkal, csak gyümivel, ásványvízzel, zöldségekkel stb...
Így még ha akarsz sem tudsz bűnbe esni.
Ha az utcán ilyen fornettis mellett mész el, fordítsd el a fejed és mondogassad magadban, hogy erős vagyok, menni fog.
A pszichológiának hatalmas ereje van. Jutalmazhatod is magad egy-egy sikeres nap, később hét után. Valami olyannal, aminek örülnél. Természetesen nem "bűnös" ételekkel. Van egy könyv is. Könyvtárból kiveheted. A címe : szénhidrátfüggők. Eszméletlen hasznos dolgokat mond és egy egészen más dimenzióból szemléli az egész kérdéskört. Én azért olvastam el, mert számomra érthetetlen volt, hogy miért nincs embereknek akaraterejük, kitartásuk. Megéri elolvasni! Nem akarom itt idézni a könyvet, mert az túl hosszú lenne.
Remélem tudtam segíteni!
nem akaraterő kell hozzá,hanem minimális hozzáértés.
akaratereje egy aneroxiásnak is van és mégis önpusztító amit csinál.
napi 13 óra meló mellett meg örülnék,hogy élek.
mit csinálj?
találj normális melót és akkor tudsz edzeni,egészségesen élni.
Légy depis. Párom miután elhagyott 14 kg t fogytam 1.5 hónap alatt.
Tapasztalat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!