Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mondják, hogy a kövérek...

Miért mondják, hogy a kövérek vidámabbak mint a vékonyak?

Figyelt kérdés
Én 4 hónapja szültem, és még van rajtam 10kg felesleg. Egy cseppet sem vagyok vidámabb, jobban éreztem magam 60kilósan mint most. Hájas a hasam, a seggem, vastag a combom. Micsoda öröm!
2009. febr. 13. 08:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezt most nem azért kérdeztem, mert anorexiás tüneteim vannak vagy ilyesmi, és sápítozni se nagyon sápítozok, mert terhesség előtt vékony voltam, és furcsáltam ezt a közhelyt,igy h tudom milyen ha súlyfelesleg van..Csak a babával együtt jött a kívánósság is, de elég erősen. És hiába, engem nagyon érdekel, h nézek ki.Mert sajnos amilyen anyukákat látok, és nem azokra gondolok akik frissen szültek...Lehet, h felszínesnek tünök, de sokan akiknek gyerekük lesz, szinte megfeledkeznek magukról.
2009. febr. 13. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem is értem mért alkotsz rólam véleményt, nem ismersz.Nem a te barátodnak, nem is neked akarok tetszeni.nem 90 60 90 vagyok, és nem is ez a célom.én is eszem finom ételeket, csak egéségesebbet mint te.igen, eszem pufirizst is, ha két étkezés között éhes vagyok, mint ahogy irtam is.nem pedig azt hogy ezen élek.az meg hogy valaki párja azt mondja hogy jól vagy így szivem-hát mi mást mondana?szánalmas az az ember aki semmivel sem jobb a másiknál, és életvezetési vagy étkezési tanácsot ad.Tömjed magad nyugodtan popcornnal vagy akármivel, én nem fogok lesajnálóan tekinteni ezért senkire.Miért is tenném?
2009. febr. 13. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Kisszivem folyamatosan ezt teszed. De jó tudni hogy nem is tudsz róla.
2009. febr. 13. 22:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de Én egyáltalán nem értem miről beszélsz. Szó se volt olyanról, h ki eszik egészségtelen v egészséges ételeket, meg arról se, h leszólnálak. Se a kérdésemben sem az előző kommentemben nem szóltam le senkit. Mellesleg pont amiatt nem fogytam még le, mert itt a baba, és a szoptatás. Meg, nem azok a kövérek akik nem 90 60 90es méretekkel rendelkeznek.. Ja, az Én párom megmondja, h nem tetszem így neki, ha nem ezt mondaná, akkor úgy is tudnám, h hazudna.
2009. febr. 15. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Remélem a gyerkőc nem a te eszedet örökölte
2009. febr. 20. 14:59
 16/16 anonim válasza:
a 'humor' latin szó eredetileg nedvet, lédúst jelentett. ebből következtették, hogy aki "lédús", azaz testesebb, humorosabb is. és valóban így van ez - nagyjából legalábbis. légy boldog te is!
2009. febr. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!