Hogyan tudnék holnapig lefogyni 40 kg-ot? Csak komolya válaszokat léci, nagyon fontos!
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 09:30
11/24 anonim válasza:
hogy várhatsz el komoly választ, ha a kérdés is komolytalan??? Amúgy zsírlaszívás, plasztika. De az se megy 1 nap alatt. Kivéve ha oltári gazdag vagy és kibírja a szervezeted...
12/24 anonim válasza:
hány kilo vagy most? egyél normálisan és ne egyél édességet zsirosat.elszőr sétálj sokat.kezd el sportolni.
13/24 anonim válasza:
neked sokat kell mozogni.de ne arra törekedj hogy gyorsan ad le.és én a helyedbe elmennék dokihoz tanácsot kérni .(elöző voltam)
14/24 anonim válasza:
Ha megfelelő testhelyzetben a vonat elé fekszel, tényleg leadhatsz 40 kilót. Más nem jut eszembe.
(Remélem, senki nem veszi komolyan a választ...)
15/24 anonim válasza:
hé most veszem észre hogy holnapig akarod.idióta egy kérdés
16/24 anonim válasza:
Este fürdésnél sósavat öntesz a kádba, belefekszel, időnként kiugrasz és megméred magad. Aztán ha elérted a -40 kg-ot, akkor már nem mész vissza.
Csak vigyázz, mert ha a szemedbe fröccsen, kissé csípni fogja...
17/24 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 09:53-es BEPISILTEEEM!!!!!!!!! hatalmas vagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/24 anonim válasza:
Jajjjj:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ennyit röhögni!!!!
Akkorák vagytok!!!! :DDDD
19/24 anonim válasza:
Látom, nagyon unatkozol, hogy így ráérsz...
Legalább 40 kg-ból akarsz 40-et fogyni?
Mert a Te esetedben az lenne ideális súly.
20/24 anonim válasza:
Rajtam volt 85 kg felesleg.
ÉN SZINTÉN 1 NAP ALATT ADTAM LE, ÉS HOGYAN?
Így:
elküldtem a férjemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!