Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyózok, akkor zöldséget,...

Ha fogyózok, akkor zöldséget, vagy gyümölcsöt egyek többet?

Figyelt kérdés

Általában 1-2 narancsot eszek reggelire, tízórai egy banán, ebéd az attól függ, hogy milyen napom van (90 napos).

Nem szoktam megéhezni nap közben.

Amúgy 180 centi vagyok és pont 100 kiló, legalább 20 kiló mínusz a cél.

21/L

2011. febr. 16. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom Neked, hogy vedd számba az összes zöldséget és gyümölcsöt, amiket szeretsz, nézd meg a neten a kalóriatartalmukat, ( mert például pont a banáné sajnos igen magas ), és ez alapján válogass belőlük. Hisz egyébiránt mind nagyon égészséges, csak az ízlésed és - fogyókúra idején - az energiatartalmunk kell, hogy eldöntse, hogy inkáb mit egyél.
2011. febr. 16. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Zöldséget. Bár ha 90 napossal csinálod, az eléggé meghatározza, nem?

De én pl. nem próbálkoznék ezzel 4 napból 3-on szénhidrátot nyomsz, fogyni meg konkrétan szénhidrátcsökkentéssel lehet. Hiába ne eszel esetleg gyümölcsöt, ha eszel más szénhidrátot, keményítőt. A gyümölcscukor árt és hízlal a legkevésbé.

2011. febr. 16. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
A gyümölccsel csínján kell bánni, ugyanis erjed a szervezetben, ami nem épp kellemes érzés. Nem csoda, hogy a makrobiotika azt tanácsolja, hogy csak háromnaponként fogyasszuk. Zöldséget lehet enni minden nap.
2011. febr. 16. 15:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! A 90 naposat azért ésszel csinálom, nem csalok, nem nassolgatok, és a "csoki-napon" sem csokikat zabálok, hanem kis mennyiségű tésztát.

Zöldségeket, általában, amit csak lehet, megpárolok. :) Só, és minden nélkül.

A szerencsém az, hogy minden gyümölcsöt és zöldséget IMÁDOK!

(csak az almát nem)

2011. febr. 16. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem zöldséget, de a gyümölcs is egészséges, és ha nem eszed nagy mennyiségben, meg nem este eszed, akkor nem hízlal.Amúgy én nem bírnám ki azt, hogy csak minden 3. nap egyek gyümölcsöt.Én is fogyókúrázok, és naponta 3-4 db. gyümölcsöt is megeszek, persze a délelőtt folyamán, és néha ebédre, este már nem eszek.Zöldségből többet eszek.Ma zöldségből ettem 2 db. paradicsomot, 20 dkg uborkát, 10 dkg sárgarépát és 10 dkg fehérrépát.Gyümölcsből pedig 1 db. kivit és 2 db. almát.

Sok sikert a fogyáshoz!:)

2011. febr. 16. 19:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert próbálok inkább zöldséget enni, ugyanis félek, hogy a gyümik nagyon el fognak savasítani.. .:( Mert amúgy is sok a savam, mert ezelőtt olyan egészségtelen kajákat ettem, amik miatt lett.

Amúgy ha sikerül lefogynom, életmódot is fogok váltani. :) Nagyon szeretek mozogni, de annyi rajtam a háj, hogy kényelmetlen, mert már a sétától is nagyon megizzadok. :(

2011. febr. 16. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!