A tej nem hizlal? És egyéb hülyeségek!
Én nem éreztem lekezelőnek a stílusomat. az említett válaszolónak azért írtam hogy valószínüleg nem zabált napközben, mert ő írta hogy este gyümölcsöt zabált, mégis fogyott. Én erre reagáltam, a zabál szót a sokat eszik szinonímájaként használva.
A tej pedig igenis hizlal. 2 dl tejben több a kalória mint 10dkg csirkemellben, ami salátával már egy jó kaja, és jobban telít mint 2 dl tej. A szénhidráttartalma is magas. 2l tej tartalmazza az ajánlott 1200 kalóriát, és 100 g. szénhidrátot, ami rengeteg.
A gyümolcs azért nem igazán jó este, mert villámgyorsan megemeli a vércukorszintet, viszont gyorsanle is bomlik, és utána éhes leszel.
Persze aki nem fogyózik az eheti nyugodtan. Aki fogyózik az is ehet, csak nem ez a legjobb választás, bár elfogadom hogy van akinek jó így is. Viszont ha valaki nem fogy, és ezért panaszkodik akkor lehet pl ez is a probléma.
Én egyetértek veled.Szoktak irkálni,mikor valaki megkérdezi hogy megehet e estére egy banánt,hogy persze majd 1 banántól fogsz elhizni..
Hát erre zsoktam azt irni,hogy 1 banántól nem,de egy banántól,meg egy kis palacsinta,egy kis liszt,egy kis ez egy kis az a nap folyamán már mindjárt más.
Mellesleg akin 20-30 kiló felesleg van,az akkor jár a legjobban ha szigorúan betartja a diétáját. Mert ha egyszer elcsábul estére 1 liter tejre,vagy 1 kiló almára,akkor máskor is el fog.Követkő héten már napközben is bekap egy kis ezt-azt,tapasztalat..
A tehén is füvön hízik, végülis.
Ha 1000 kalóriát eszel, de 500-at használsz, hízol. Ha 2500-at eszel, de 2800-at használsz, akkor fogysz.
Ha egyoldalúan táplálkozol, akkor tönkreteszed az egészségedet, mindegy, hogy híztál, vagy fogytál közben. A sejtek éheznek, ha hízol is.
Mindent kell enni. Tejet is, húst is. Ha nem szereted, egyél sajtot!
Elolvastad mit írtam eddig? Nem írtam sehol hogy senki ne igyon tejet. Még azt sem írtam hogy a fogyózók ne igyanak tejet, vagy ne egyenek bármi mást. Azt írtam, hogy ésszel egyenek, ne víz helyett igyák a tejet, és nem feltétlenül este 10-kor kell fél liter tejet, vagy egy kis mézes zabkását, esetleg 1 kiló almát benyomni ha fogyni akar!
Itt a fogyókúrázók szoktak kérdezni, és a válaszok is rájuk vonatkoznak, nem a normál testalkatúakra. Ha elolvastad volna akkor azt is láttad volna, hogy a kalóriákkal kapcsolatban egy véleményen vagyunk, de őszintén láttál te már 100 kilós elhízott (nem izmos pasi)embert aki 2800 kalóriát eléget? Viszont minden további nélkül megeszik ennyit.
És igen, továbbra is tartom, hogy súlyosan elhízott ember, ha fogyókúrázik, és fogyni akar akkor ne igya a tejet literszámra, felejtse el a mézet mint ételízesítőt, egyen egy kiskanállal nasinak, ha szereti.
Mindegy, hányszor írom le, ha ilyen értetlenek az emberek mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!