A tej nem hizlal? És egyéb hülyeségek!
Senki nem mondta, hogy nem hizlal, pusztán annyit, hogy élettanilag jobban járnak.
És igen, egyenek almát meg narancsot, HA ezt egy tányér sült krumpli helyett teszik. Vagy csoki helyett. És igen, inkább igyanak egy pohár tejet, minthogy benyomjanak egy csokis pudingot vagy egy epres joghurtot. És ha a tejet beszámítja a napi kalóriába, nem fog hízni. Ha szomjúság ellen issza vacsora után, akkor igen.
A műzliről is mindig elmondjuk, hogy ha cukrozott, akkor többet árt, mint használ.
Nem mindegy, hogy ezekből hogyan és mennyit eszik valaki. Ha semmit nem adsz neki, csak párolt csirkét meg salátaleveleket, 3 nap után feladják. Ha ésszel eteted őket, és nem tiltod pl. a narancsot, ami mellesleg sokkal több előnnyel jár, mint amennyire hízlal, akkor lassan ugyan, de lefogy.
Nem erről van szó, hanem mikor váltig állítják, hogy ez nem hízlal, és mikor elmondja az ember, hogy este 9 kor nem kéne 1 kiló almát benyomni, inkább egyen egy kis túrót, vagy sonkát, vagy méz helyett tegyen édesítőt a teába, és hogy napi két liter tej, nem jó a két liter víz helyett akkor lehülyéznek. Már nem egyszer kerültem ilyen helyzetbe itt. Legutóbb pl az édesítős puding kérdésnél jött a válasz, hogy az a fél liter tej, meg az a kis liszt ami a pudingban van nem is hízlal. egye csak nyugodtan.
Én is kalóriát számolok, de itt legtöbben nem azzal fogyóznak, hanem a hülye szabályok szerint, hogy fehérjéből korlátlanul lehet enni, meg a gyümölcsből 1 tonna sem hizlal ha az nem banán, és este 6 után nem eszünk.
Nem az éhalál a cél.
És legtöbben fölözött tejet isznak, rendes teljes tejhez szerintem nem is lehet ma már hozzájutni, cska háztól.
A fölözött tejtől csak fogyni lehet, hízni nemigen. Még a 3,5-ös is sovány.
Aki tejet, gyümölcsöt, müzlit eszik, az nem fog meghízni.
Hízni szalonnán, tejszínhabon, zsíros kenyéren lehet.
Te mit vacsorázol? Vereshagymát magába, vagy mit?
Nme hiszem, hoyg alaki egyedül megeszik fél litr pudingot. Egy egész család eszi. De egyébként is, fél liter tejet nyugodtan egyedül is megihat, nem ettől lesz kövér.
Ha valki nem mozog, akko réhségsztrájkba is fogha, úgyse fogy le.
Én pl. szerete a tejet s a "szénhidrátot" is.
Mindent kell enni. Csak nem kell mértékelenül zabálni.- Az a legjobb, ha változatosan táplálkozunk, minél több félét. És nem kel sokat, inkább jó minőségűt.
én esténként megeszek akár 3 narancsot vagy almát,(vacsora után) egy dekát nem híztam pedig este 11 körül eszem, és szinte minden este. pedig aztán én nagyon hízékony vagyok és voltam régebben duci is. az alma, narancs az pont nem az a kategória amitől elhízik az ember. és ha amúgy nem eszi degeszre magát mással akkor nyugodtan megeheti akár este is. a tej is hasonló, ha megiszik 2 deciliter tejet attól nem fog hízni.
de nyílvánvalóan ez egy összetett dolog, én sportolok heti 5 alkalommal, és figyelek amúgy is az étkezésre tehát nekem nem gond az ilyesmi. egy lusta ember aki semmit nem mozog és amúgy sem figyel az evésre annak persze a plusz gyümölcs vagy tej az csak hab a tortán..
abban egyetértek hogy sokan eszik a cukros müzliket és azt hiszik hogy az húú de fogyókúrás meg egészséges közben meg tele van cukorral és annyi benne a kalória mint egy fél tábla csokiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!