Szerintetek jó, ha ezt betartom?
"Reggelizz úgy mint egy király, ebédelj úgy mint egy polgár, és vacsorázz úgy mint egy koldus"
Ez nekem annyit jelent, hogy reggelire jól bezabálok, ami kb. 800 kcalt jelent (kenyér, tej, tojás, stb.). Ebédre már 200 kcallal kevesebbet eszek, azaz 600 kcalt. Vacsorára meg csak gyümölcsöt eszek (narancs, mandarin), meg egy pohár tejet.
Összesen kb. 1800 kcalt eszek egy nap, és 3000 kcal-ra van szükségem egy nap (kicsit magas növésű vagyok azért 3000...).
Edzésnek szoktam csinálni néhány 100 felülést, 50 fekvőtámaszt(úgy, hogy az államat is leértetem a földre), 50 guggolást és 50 lábemelést.
Jah meg még megiszok minden nap egy zöldteát(mondjuk ez szerintem nem sokat számít, de kitudja...).
És még annyi, hogy 1 héten egyszer szoktam egy kicsit csalni, ilyenkor 3000-3500 kcalt eszek.
Szerintetek ez így jó lesz?
A kajáról nem tudok nyilatkozni, és soknak tartom a reggelit egy húzásra, a helyedben elosztanám 2 részre, egyet mondjuk reggel 8kor, a másikat 12kor.
De az a pár felülés, lábemelgetés SEMMIT SEM ÉR Fogyni akarsz? Mert akkor min 40 percet kardioznod kellene... ;)
férfi vagy vagy nő? milyen magas hány kiló? reggelire 800 kalória?? kicsit húzósnak tűnik. szerintem a módszeredben az a rossz, hogy csak 3 étkezés van csak, abból az elsőnél nagyon sokat eszel (szerintem többet mint amennyire szükséged lenne) ebéd az még talán oké, aztán vacsorára meg tömény szénhidrátot.
napi 5-6 kis étkezés kéne, figyelni a szénhidrátokra, és vacsorára már csak fehérjét enni. a felülés és a fekvőtámasz az nem olyan edzés amitől fogysz, ezektől max erősödsz.
fogyáshoz heti 3-4 alkalom aerob ill. kardió kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!