Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg-t adhatok le egész...

Hány kg-t adhatok le egész nyáron, ha ezt így betartom?

Figyelt kérdés

délig nem vagyok éhes egyáltaán és csak gyümölcsöt kívánok, így gyümölcsöt eszem! :)

délben valamilyen főtt étel (hal, rizs, főtt krumpli, levesek, lencsefőzelék, stb. vagy tk kenyér zöldségekkel, vajjal)

uzsonnára natúr joghurt gyümölcsökkel vagy tk kenyér zöldségekkel, vagy abonett, vagy puffasztott rizs, juiceolt alma-répa, esetleg túró

vacsira: jó nagy adag görög saláta vagy ha nagyon éhes lennék akkor olyasmi mint amit uzsira, de ált. nem vok éhes már este..

amúgy vegavagyok de tojást halat eszem

heti 2 alkalom zumba, 2 alkalom úszás, 2 alkalom súlyzós edzés karra, 1 alkalom rubintékra torna.

minden edzés úgy átlagban 40-60 perc, az úszás akár több is mivel imádok úszni és nem minden héten tudom betartani, mert ha vannak külön extra programok stb akkor nem tudom de úgy átlagban próbálok sokat mozogni

mell: 85 cm. (mindegy)

derék: 68 cm. (60-63 cm)

has: 81 cm (mindegy, derékmérethez igazodjon)

csípő: 85cm (midnegy)

fenékcsípő:94cm (90 cm)

comb: 52 cm. (48cm, vagy az alatt)

ami zárójelben van az azt jelzi h körülbelül hányasat szeretnék.

mennyit fogyhatok az egész nyár alatt?

2011. máj. 30. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Centikben nehéz lenne megmondani kilókban számolva 5-6 ra tippelnék.

Viszont van szerintem (és lehet hogy ez csak az én véleményem) egy elég nagy gond a diétáddal: túl sok a szénhidrát délután, míg délelőtt semmi, szerintem ezt meg kellene fordítani, de amúgy ügyes vagy és sok kitartást kívánok!

2011. máj. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!