Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétás joghurt melyiket vegyem?

Diétás joghurt melyiket vegyem?

Figyelt kérdés
én sehol se találok olyat ami zsírszegény, biztos én vagyok nagyon béna, de mondanátok pár joghurt nevet.
2011. febr. 10. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj a lidl-be most akciós volt, 250g csak 79ft volt
2011. febr. 10. 15:42
 2/10 anonim ***** válasza:
sima natúr joghurtot vegyél!! Abban nincs semmilyen undormány izfokozó, meg szinezék. Hiába van kevés kalória a diétás joghurtba, ha egyszerűen gusztustalan összetevőkből áll.
2011. febr. 12. 17:00
 3/10 Strarlight_ válasza:

[link]

A lidlben lehet kapni. én is mindig ezt veszem ;)

úgy a legfinomabb ha friss gyümölccsel összeturmixolod

2011. febr. 12. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Natur joghurt + friss gyümölcs :) Nincs is annál jobb!
2011. febr. 12. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is olyat vettem most, amit az első válaszoló mondott :D Nagyon finom:D(Y) a lidl-ből:)
2011. febr. 12. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Lidl (L)(L) :-) Én is azt szoktam!
2011. febr. 12. 22:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy diétás egy joghurt még nem feltétlenül egészséges is. Olvasd el inkább az összetevőit, mielőtt megvennéd. Tele van mindenféle műdologgal, szinezékek, izfokozok, édesitőszer... Inkább vegyél nautr joghurt és turmixold össze friss gyümikkel, amihez éppen kedved van. Az én mai reggelim is az volt, eperrel és málnával (az volt éppen itthon, még nyáron fagyasztottam le). Ne csak fogyni akarj, EGÉSZSÉGESEN akarj fogyni!
2011. febr. 12. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:

20:54 és utolsó:

Ki beszélt gyümölcsjoghurtról?

Pláne, hogy a diétás gyümölcsjoghurt általában csak zsírszegény, de a cukor ugyanúgy ott van.

Én a kérdésből ítélve natúr, zsírszegény joghurtra gondoltam, mint a másik 4 válaszoló is. Nincs benne semmi olyan adalékanyag, ami mű lenne, joghurtból van az is, csak kevesebb a zsírtartalma.

2011. febr. 12. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:
kefír + gyümölcs is jó.
2011. febr. 13. 01:28
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

igen igen a natúrjoghurtra gondoltam:)

2011. febr. 13. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!