Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ideális? Mennyinek kéne lenni?

Ez ideális? Mennyinek kéne lenni?

Figyelt kérdés

magasság:160

súly:58

csípő:87

fenék:92

vádli:35

comb:55

derék:70

mell:88

kar:28

2011. febr. 6. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Jaj ne legyél már ilyen szigorú magadhoz,és ha nem ideális?szerinted tényleg ennyire számítanak a centik?nézd az összhatást,elégedett vagy?ezek alapján biztos csinos és nőies vagy.mozogj és táplálkozz kiegyensúlyozottan és érezd jól magad a bőrödben!
2011. febr. 6. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem a derekadból kéne kicsit fogyni, és akkor tökéletes lenne. a többi méret szerintem jó.
2011. febr. 6. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Magasságom nekem is 160.. Vagyis 165. xD És 51kg vagyok.. A méreteim hasonlóak,a vádlim például pont annyi.. Combom is 54...

A súlyodhoz visszatérve izmosan gondollak.. :) Így van?

Egyébként megfelelők a méretek! Csípőből lehetne egy kicsit "faragni".. Súlyból is 2-3 kilót.Ha izmos vagy,akkor egyáltalán nem.

2011. febr. 7. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Izmom az van 2 éve napi szinten 1-2 órát lovagolok. Ezért az étkezést nagyon elhanyagolom...mármint tele eszem magam minden jóval. Tulajdonképpen csak a csípőmmel van bajom, eléggé kilátszik minden ruhából, de ha tényleg jó idő lesz akkor elkezdek futni, és megpróbálok lemondani az édességekről.

2011. febr. 7. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
A méreteid alapján pont jó vagy. Esetleg fenékből-2, derékből-6-7 cm kellene. De a többi passzol. Mivel 160-hoz 58 kiló vagy, ezért sok izom van rajtad. Egyél egészségesen, és lovagolj sokat!
2011. febr. 9. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hétfőtől nekiállok. :)

Majd aztán leírom, hogy mi lett a végeredmény.

2011. febr. 9. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!