16 éves vagyok,167 cm, és 70 kg . Mennyinek kellene lennie az ideális súlynak?
kedves utolsó ne legyél már ilyen korlátolt
voltam anyummal ugyankkora kg cm.
mégis nekem vastagabb volt a combom, kerekebb a csípőm, nagyobb a mellem, seggem, stb, mint neki ugyanakkorán. 168/68
pedig nekem izmosabb a lábam is....már ilyet ne állíts h igenis annyi kg, azt így nem lehet láni h ki mennyivel h néz ki
Hát magamból kiindulva: én 180 cm vagyok és 70 kg, de így is nagyon soknak tartom magam, és 60 kg-t akarok, nem hiúságból. De tényleg nagyon vastagok a combjaim, vádlim is... szóval minden...
Am én a 90 napos diétát és Norbi tornát ajánlok, heti 7 mozgással. (futás,görkori,tánc,bicikli) Én így fogytam 15 kg-t ;) hajrá!
Egy átlagos normál alkatú lánynak a 167 centihez 54 kiló az ideális. A barátnőm is pont ennyi, és tökéletes alakja van!
Nem tudom milyen alkatot örököltél, ha tenyeres-talpas, vaskos, izmos vagy, akkor lehetsz 60 kilósan is ideális.
De sztem 53-60 kiló között.
L/27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!