Hogy fogyhatnék egy kicsit 1 hét alatt a csípőmről?
Pénteken bálba megyek és egy kicsit furin áll rajtam a ruhám a csípőmnél.és addig még van 5 nap,hogy fogyhatnék onnan kb. fél-1 cm-t?nem baj ha koplalni kell,a lényeg az estén minden tuti legyen :)
am a kilókkal most nincs gondom,163 cm vok,és 57 kg.
köszi :)
Szia, én táncbemutatón vagyok így:)
Nos, az én taktikám: koplalok, ez addig nehéz amég össze nem szűkül a gyomrod, utána már hozzászoksz, hogy kevesebbet eszel és én ettől fogyok is. Nálad nem tudom, hogy hogy lesz, de én először mellből és csípőből fogyok, illetve a hasam megy nagyon le:) Illetve ha pénteken lesz a buli, akkor csütörtök este iszok utoljára és pénteken nem veszek vizet magamhoz, ez is kibírható, utána meg lehet annyit inni amennyit akarsz:) Nos én ennyit tudok mondani, illetve vegyél magassarkút, de jó magasat, akkor csinosabban nézel ki:D
a hasad csak azért lesz lapos, mert nem marad benne semmi. a zsír ugyanúgy ott van.
Kérdező: 5 hét alatt nem lehet csodát tenni, szerintem koplalással sem, mert az nem éget zsírt. azt tudom tanácsolni, hogy máskor az ilyen esetek elkerülése végett étkezz folyamatosan egészségesen, és mozogj sokat, így súlyt fogsz tartani és nem halmozol fel zsírt.
péntekre pedig: van ilyen szűkítőbugyi, amit a ruha alá felveszel és valamennyire felfogja a hájat (ilyen Bridget Jones féle :D), tudom kiábrándító, de a ruhában eszméletlen leszel ;)
köszi a válaszokat.
alakformáló bugyit nem veszek,mert így is már elég sokba van ez a bál,kb. úgy egy 10ezresbe és anya kiakad ha még ilyenre is elkérek 3-4e forintot.
szal marad a koplalás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!