Egy 11 eves lanynak megfelelo suly 43 kg es 150 cm?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 23:40
11/16 anonim válasza:
Gondolom, vékonyabb típus lehetsz, de ez a súly még az egészséges tartomány a magasságodhoz.
Végre valaki, aki negyvenX kilósan nem gondolja magát kövérnek xD
12/16 anonim válasza:
Icuka Magacuki, 11 évesen éjfélkor alukáljon, mert gyerek, ne a neten lógjon, látszik, hogy a szülei nem törődnek vele, a testtömege is ezért érdekli annyira, mert elhanyagolva érzi magát
13/16 anonim válasza:
Szerintem a BMI2 (gyerek) hülyeség.
Kipróbáltam pár adattal, és ehhez a magassághoz 34 kg-ot normálisnak tart, ha a kérdező 1 kilóval több lenne, azaz 44 kg, az eszerint már enyhén túlsúlyos.
Szerintem még 48-50 kg is lehetne, a 34 meg kórósan soványnak hangzik így elsőre. De ők biztos jobban tudják...
14/16 anonim válasza:
34 kiló bőven lehet egy 11 éves gyerek...
15/16 A kérdező kommentje:
12:20 a szuleim nagyon is torodnek velem es amugy mi kozod ahoz hogy en meddig netezek?a rendes valaszokat koszonom
2011. febr. 6. 18:13
16/16 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Gyakorlatilag akár 28 kg is lehet.
Csak nem biztos, hogy egészséges ez a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!