Hogyan érhetném el a vékony vádlit?
Figyelt kérdés
157 cm és 48kg vagyok és a vádlimmal nemigazán vagyok megelégedve. vastag nem olyan szép vékony és nemtudom mit tehetnék az érdekébenhogy egy kicsit is vékonyabb legyen. Az öltözködéssel nemtudok sokat javítani rajta főleg suli időben nem mászkálhatok 10cm-es magassarkúban..2011. febr. 5. 21:45
1/3 anonim válasza:
Az izombontáshoz el kell satnyítani az izomzatot.
Szóval a legegyszerűbb megoldás,ha begipszelted mindkét vádlidat 4-6 hétre.
Mikor leveszik a gipszet 5 centivel tuti kisebb lesz.
2/3 anonim válasza:
Velem is dettó ezvan.. Csak én 165cm vagyok,és 51kg..:\
3/3 anonim válasza:
Talán a vádli az egyetlen izom, aminek a mérete inkább függ a genetikától, mint az edzéstől. Akinek genetikailag vékony, az hihetetlenül sokat szenved az edzésekkel és úgy se nagyon nő neki.
Akinek alapból nagy, az kevés edzéssel is látványosan tudja izmosítani.
Sajnos ezzel meg kell barátkozni, olyan adottság, mint a testmagasság vagy az arcforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!