120 kg vagyok és 180 cm, szobabiciklit akarok venni, azon naponta hány percet tekerjek? 30 kg-ot szeretnék leadni. és milyen pulzustartományban égeti a szervezetem csak a zsírt?
Szia.
Elsőnek is miért félsz elmenni edzőterembe? Gondolj már bele, hogy akik ott vannak, azok is csak bementek egyszer és ennyi. Nem fognak kinevetni hidd el, sőt... Kezdj el komolyan kondizni! Első 4-5 hónapban kisebb súlyokkal szokj hozzá a súlyzózáshoz, hogy szabályosan tudd megcsinálni. Edzés után lehet aerob edzést csinálni.
pl: kocogás, sétálás...
De elsőnek is rakd rendbe az étrended.
Csirke, rizs, brokkoli, spenót, és napi 4-5 liter víz.
Ajánlanák edzések utánra egy gyors felszívódású fehérjét is. Heti 3* edzés elég lesz kezdetnek.
Üdv!
szia! nagyon ügyes vagy, csak így tovább ! :) én 93 kg-ról indultam, nagy lelkesen összeraktam a szobabringát,és 5 perc után haldokoltam :D:D de utána valahogy egyre jobban bírtam, ma már lemegy az 1 óra, most 79 vagyok.
ezt te érzed, mindig egy kicsit többet tekerj annál, amit bírsz, meglesz az eredménye :) kitartást kivánok a fogyidhoz! :) sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!