20 kg-s fogyás, hogyan tovább?
nekem is hasonló gondom van, bár én még közel sem fogytam ennyit :( reggelente zuhanyzás közben hideg-melegvizes váltózuhany, ilyen gyöngyös tusfürdővel fürdök, és van masszáskesztyűm, amivel 2-3 percig dörzsizem a területet :D napi 3 liter vizet iszok, közben reménykedek ;)
egyébként gratulálok a fogyáshoz, megosztanád velem, hogy csináltad? én 174/70 vagyok és 58ra szeretnék lefogyni, de az utóbbi 2 hétben vmiért stagnál, ráadásul 1 hét alatt 68ról visszajött 70re pedig mindent ugyanúgy csináltam :(
Szia!Köszi az ötleteket a váltott-hideg meleg zuhanyt pedig ki fogom próbálni.
Egyébként én a gyógyszer elhagyásával automatikusan fogytam,de kellett ehhez az is,hogy 17 h után már nem ettem,ha nagyon éhes voltam,akkor egy natúr joghurtot,vagy almát.
Nagyon szeretm a péksütiket,főleg a kakaós csigát,minden reggel valami ilyesmit ettem,egy pohár kakaóval,délben simán ebédeltem,ha hús volt,akkor azt,de csakis szárnyast,rizzsel vagy tésztát,vagy főzeléket.Délután valami gyümölcs,1 kifli vékony sajttal stb. Csak ennyit.
Ja,és nem mozogtam semmit:))
hát, mázlista vagy :) (mondjuk azért olyan a bőröd, mert nem mozogtál, és ebben az esetben ez is a megoldás része: heti 2-3szor kocogni egy jót).
Nem tudom, nekem mi van, napi 5x étkezek, az arányokat is betartom, ahogy a nagy könyvben meg ezen az oldalon meg van írva :D mégis olyan nehézkesen megy :( pedig hetente kb. 4x mozgok vmit 1 órán át (aerob dolgot). persze néha én is bűnözök, de a napi 1500 kcal-t tartom, és 150g ch-t, a bűnözős napokon pedig max 200g-ot eszek.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!