Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez itthoni tornának?

Jó ez itthoni tornának?

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék hasról, csípőről, és tudom, hogy ehhez szükséges a mozgás. Amint kijön a jó idő, megyek futni, de addig nem akarok lustulni, úgy gondoltam, tornázok itthon.

A következőt agyaltam ki:

200 felülés, 4*50-es felosztásban. Tudom, hogy egyhuzamban hatásosabb lenne, de egyenlőre úgy még nem bírom.

100 lábemelés

100 lábváltogatás, úgy, hogy a nyújtott lábam kb. 40°-os szöget zár be a padlóval. Az egyiket behajlítom, majd kinyújtom, és hajlítom a másikat, és ezt ismétlem 100-szor. (Remélem, érthető, hogyan.)

Hasra fekszem, alkar támasz, és fölemelem a földtől a csípőm, közben a hátam egyenes. Így tartom magam 1 percig, majd megismétlem még egyszer.

Ezt megcsinálom oldal fekvésben is. Kinyújtom a karom, azon tartom magam. (Remélem ez is érthető. :D) Ezt baloldalon 2*1 perces bontásban, jobbon szintén ennyi.

És mivel a karom is gyengécske, 20 fekvő.

Ezeket a gyakorlatokat még neten olvastam. :) Hatásos lesz így? Hogyan változtassak az edzéstervemen? Előre is köszi. :))

2011. jan. 28. 17:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy többet kéne reggeliznem. De az az igazság, hogy nagyon korán kelek (5.50) és egyszerűen nem bírok enni olyan korán. :( Ráadásul gyógyszert szedek, és azt éhgyomorra kell, a bevételtől számított legalább 30 percig nem szabad enni, és én olyankor már buszon ülök.
2011. jan. 28. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem , én is kipróbáltam és nem jött be és idő után már untam egyszerre 200 felülést csináltam, 2X egy napon .
2011. jan. 28. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!