Jó ez itthoni tornának?
Fogyni szeretnék hasról, csípőről, és tudom, hogy ehhez szükséges a mozgás. Amint kijön a jó idő, megyek futni, de addig nem akarok lustulni, úgy gondoltam, tornázok itthon.
A következőt agyaltam ki:
200 felülés, 4*50-es felosztásban. Tudom, hogy egyhuzamban hatásosabb lenne, de egyenlőre úgy még nem bírom.
100 lábemelés
100 lábváltogatás, úgy, hogy a nyújtott lábam kb. 40°-os szöget zár be a padlóval. Az egyiket behajlítom, majd kinyújtom, és hajlítom a másikat, és ezt ismétlem 100-szor. (Remélem, érthető, hogyan.)
Hasra fekszem, alkar támasz, és fölemelem a földtől a csípőm, közben a hátam egyenes. Így tartom magam 1 percig, majd megismétlem még egyszer.
Ezt megcsinálom oldal fekvésben is. Kinyújtom a karom, azon tartom magam. (Remélem ez is érthető. :D) Ezt baloldalon 2*1 perces bontásban, jobbon szintén ennyi.
És mivel a karom is gyengécske, 20 fekvő.
Ezeket a gyakorlatokat még neten olvastam. :) Hatásos lesz így? Hogyan változtassak az edzéstervemen? Előre is köszi. :))
szerintem jó :)
és végre valaki aki mozog és nem fogyókúrázik...
Ha fogyni akarsz, ez semmit sem fog érni.
Ahhoz min 40 percig tartó monoton mozgás kell a pulzus zsírégető tartományában.
nem pedig pár lábemelgetéstől ..
Nézd meg ezt az oldalt, nagyon jó kis edzésprogramok vannak, átlag 10-20 percesek (főleg intervall, ami jó a fogyáshoz):
www.bodyrock.tv
Amit leírtál az teljesen jó gerinctorna.Jobb lesz a tartásod.
Persze helyi zsírégetés nincs és ezeknek a gyakorlatoknak a kalória felhasználása is minimális,tehát testzsír csökkentésére nem alkalmas.
Ettől függetlenül csináld csak,a gerinc egészsége nagyon is fontos.
Köszi a válaszokat. :)
Mai étrendem:
Reggeli: 1 bögre tej
Tízórai: 1 sonkás szendvics
Ebéd: zöldségleves, súlt husi zöldkörettel (párolt répa, fehérrépa, zöldbab stb.)
Uzsi: alma
Vacsi: sült csirkemell
Sajnos van, hogy az ételek egy része nem éppen diétás, de olyankor csak az van itthon. :( Viszont azokból keveset eszem.
Hát a kajád egy nagy SEMMI.
Reggeli 1 pohár tej?
Pff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!