2 hete tornázok Rubint Réka dvd-jére a napi 20 perc önmagadért-ra, és úgy érzem, hogy hiába.Tudom, hogy ezeknek a dolgoknak nem azonnal kell látszódniuk, de mégis mikor?Meddig legyek kitartó?Meddig várjam az eredményét a fáradozásimnak?
2 hét az semmi, talán 1 hónap múlva látszani fog..
2011. máj. 22. 22:11
2/12 anonim válasza:
Milyen eredményét? Milyen dolgoknak kéne látszódniuk? Akkor most fogyásra gondoltál?
Ha a zsírégetés beindulásához eleve 30 perc kell, akkor mit vársz? Inkább csinálj 2-3 naponta 1 órást mint így.
2011. máj. 22. 22:12
3/12 anonim válasza:
mellesleg legalább 40 percet kellene tornázni akkor, a "nagyokosok" szerint csak az hatásos (mivel fél óra utána indul "be" a fogyás)
2011. máj. 22. 22:12
4/12 A kérdező kommentje:
Hát valahogy nem is arra voltam kíváncsi, hogy lenézitek illetve leszóljátok a módszert.Arra nem gondoltok, hogy nem véletlen áll ez mellett rengeteg ember?És egyébként a mozgás a lényeg nem a mennyiség...Szerintem.És nem írtam, hogy mennyit tornázok csak azt hogy benne van a nevében a 20 perc.Általában 40 percet tornázok.És ha fogyást várnék nyilván fogyókúráznék is.De én valami kis formásodást, feszesedést várnék ettől.És nem mástól.Úgyhogy a kérdésem témája adott.Köszönöm.
2011. máj. 22. 22:22
5/12 anonim válasza:
Ha valaki elégedett magával akkor elegendő a napi 20-30 perces torna hogy formába maradjon.Ha látványos változást szeretnél súlytól függően min 1 de inkább 1,5-2 órás programra van szükséged.Érdemes minden második nap és elmenni futni,kocogni vagy akár squasholni ami nagyon hatásos!De ha nem vagy hozzászokva a mozgáshoz akkor eleinte nemfog menni ezért szépen apránként ameddig bírod.A másik fontos hogy napi 5* egyél keveset.A legtöbb embernek nincs elég akaratereje hogy betartsa.Sok sikert!
2011. máj. 22. 22:27
6/12 anonim válasza:
Én már egy-két hét után látni szoktam magamon változást, ha aktívan tornázom. Nem nagy változás, igazából csak én veszem észre, de akkor is. :D Ha meg tovább kitartasz, akkor mások is fogják.
2011. máj. 22. 22:32
7/12 anonim válasza:
A lényeg lemaradt ha gyorsan fogysz le gyorsan szeded vissza(a dupláját)Ha lassan pár hónap akkor biztosabb a fogyásod hosszú távon általában 2-3 hónap múlva látsz eredményt a tükörbe nézve és fél év alatt egy 90kilos ember elérheti a neki megfelelő súlyt (ha kicsit több nem szabad feladni ember függő!!!és az utolsó pár kiló a legnehezebb)
2011. máj. 22. 22:32
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Sokat gondolkozok azon, hogy mit kéne vagy hogy kéne...Mint már említettem fogyni nem nagyon akarok csak formásodni.Jó lenne egészségesen étkezni, elhagyni a kenyeret stb. csak ez mind pénz...Amúgy most még végül is az elején 2 hét után érzem, hogy izomlázam van és ebből arra gondoltam, hogy na akkor biztos fogok izmosodni is...Lehet hülyeség de ez talán ad egy kis hitet.
2011. máj. 22. 22:37
9/12 anonim válasza:
Napi 20 perc az mi? Az max szintentartáshoz elég! Mégis hogyan várod el, hogy naponta 20 perc tornától majd 2 hét alatt döbbenetes változáson mész keresztül? Napi másfél óra mozgás heti ötször, és azt mondom egy-két hónap alatt már láthatsz valami változást ha jól kajálsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!