Mennyi idő után lesz látszata a tornának?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 hete tornázok Rubint Réka dvd-jére a napi 20 perc önmagadért-ra, és úgy érzem, hogy hiába.Tudom, hogy ezeknek a dolgoknak nem azonnal kell látszódniuk, de mégis mikor?Meddig legyek kitartó?Meddig várjam az eredményét a fáradozásimnak?
2011. máj. 22. 21:58
11/12 anonim válasza:
Én januárban kezdtem Rékézni,úgy,hogy meglegyen a heti 3-4 óra. Amikor elkezdtem nem is tudtam végigcsinálni, egy hónap telt el mire ment. Két-három hónap után eltűnt a narancsbőröm, keményebb lett a fenekem, könnyebben tudtam emeletet mászni,, a tartásom is jobb, nem görnyedek.Szóval 2-3 hónap minimum kell. Kitartás!És ha tudod, szerezd be a 90 perces egybetornát, nagyon jó. Kitartás!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszadónak :)
Jól esett, kaptam egy kis hitet ettől ami a Réka-tornát illeti :)
2011. máj. 23. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!