Várhatóan le tudok fogyni csak sporttal?
1 nem vagy kövér
2 simán formásodsz ennyi tekerés mellett
Ha fogyni akarsz, ezt diétával is kombinálnod kell! De nem szigorú diétával, hanem olyannal, hogy odafigyelsz arra, miből, mennyit eszel. Elég, ha nagyjából tisztában vagy, hogy milyen fajta kaják kb. mennyi kalóriát tartalmaznak. Próbálsz minél kevesebb zsírosat, cukrosat enni, meg fehér kenyeret, péksütit, gyorskaját. Szóval inkább egészségesebben, ésszerűbben egyél, ezt kombináld a bringázással, akkor biztos lesz eredménye.
Én a saját tapasztalataim szerint csak akkor fogytam, mikor mozogtam is és kevesebbet is ettem.
Csak diétával sem volt látványos eredmény, és most, hogy heti négyszer napi 50 percet erős tempóba szobabringázok, mellette kb. húsz percet erősítek, szintén nem igazán látszik eredmény.
A kettő kombinációjával viszont régebben tényleg sikerült fogyni is, csinosodni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!