Miért történik mindig ez? A francba, már megint.
2 napja ráálltam a "tudatos" táplálkozásra,ahogy használjuk a kifejezést manapság és hát az elején nagyon jó volt tudni,hogy semmit sem kell megvonni,csupán egy kis odafigyelés és mértékletesség szükséges. És mégis ...
újra itt vagyok,ennél a pontnál ami talán már egy intő jel(?) mégpedig az,hogy szigorú diétába akarok kezdeni és leakarom dobni magamról a felesleges zsír grammjaimat. Egyszerűen már nem elég a tudatos táplálkozás. Nem ez az első alkalom amikor "ráállok" és arra jöttem rá,hogy talán többet számít a megjelenés,mint a kellemes ízek és ezért képes volnék feladni az egészet egy szigorú és acélakaratot igénylő diétára.
Az irónikus az egészben az,hogy mindigis azt akartam,hogy ura legyek az étkezésemnek,most pedig amikor az vagyok akkor már nem kell annyira. Jobban kell egy jobb kinézet(bár a mostani sem rossz)
Mitévő legyek ? 16/L
Elnézést,ha néhol homályosan fogalmaztam!
Akkor tudnod kell, hogy a jó kinézetet hosszútávon csak az életmódváltás garantálja. Az, hogy 13 nap alatt 10 kiló lemegy rólad, egy dolog. De miből megy le? Vagy az emberek talán a homlokukra kiírt súlyukkal közlekednek? Nem inkább az számít, hogy nézel ki, mennyire vagy feszes? Márpedig ha nem akarsz lógó bőrt, a heti 0,5-1 kg fogyást választod. Hosszútávon meg akarod tartani az eredményt? Akkor is az életmódváltás a nyerő, hisz azzal nem mondasz le semmiről, egy életen át tudod tartani. Egyáltalán fogyni akarsz? Akkor azt is tudnod kell, hogy a drasztikus diétáknál a szervezet annyira éhezik, hogy amit csak megeszel, mindent elraktároz, így gyakorlatilag nem fogsz fogyni.
Most kezdj bele, ha látványos eredményre vársz! Tavaszig, nyárig simán lemegy rólad 10-15 kg egészségesen! Most úgyis mindenkit a téli ruhák fednek, nem látszanak a változások... de majd ha jobb idő lesz, és lekerülnek a kabátok, akkor fog mindenki meglepődni, hiszen úgy fog tűnni, mintha egyik pillanatról a másikra fogytál volna...
Háháhá 2 napja?
Acélakarat,hozzáértés,több éves diétás és edzési tapasztalat,mindezt 16 évesen.Te kis naiv.
Amúgy tényleg eléggé homályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!