Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Evelin (Gyozike lanya) hogy...

Evelin (Gyozike lanya) hogy fogyott le?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elvileg nem fogyott olyan rengeteget, nem harminc kilot dobalt le, hanem "csak" 17-et. Azert irom igy, mert ezt a sulyt siman le lehet adni nehany honap alatt nem feltunoen.

tapasztalat.

En mindig vekony voltam, terhesseg alatt hiztam el es rajtam is 17 kg maradt. Szules utan onmagatol elindult lefele a sulyom, mint a villam, tornaztam is egy ido utan, de mivel ez nagyon gyorsan tortent (3 honap), igy nem vettem koztes ruhakat. Amig el nem ertem a celomat, addig nem jottek ram a kisebb es csinosabb, noiesebb ruhak, venni viszont nem akartam koztes meretet, mert azokban nem ereztem jol magam. Logtak rajtam a nagyobbak, amiket szules utan hordtam, de nem volt feltuno, hogy en alola fogyok kifele, foleg annak nem, akik minden nap lattak. Majd egyszer 15 kg utan vettem a batorsagom, elovettem a szules elotti csipogatyaimat, blezeremet, topokat, felvettem es kb fele akkoranak tuntem hirtelen, mint tiz perccel korabban a szules utan hordott polokban. Hihetetlen, de igy igaz, a ferjem baratja eppen nalunk volt es majdnem leestek a szekrol. Gyakran latott engem a fogyasom alatt, de mivel nem emeltem ki azzal, hogy kisebb cuccokat, hordok, igy nem is vette eszre, hogy en fogyok. Csak akkor lett latvanyos, amikor az uj alakomnak megfeleloen keztem el oltozni.

Szerintem neki sem zsirleszivasa volt, hanem ez tortent vele, mint velem, azert lett olyan latvanyos.

2009. aug. 26. 09:08
 12/12 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló nem 3hónap hanem 3 hét alatt adott le 18 kg-t állitólag de 18 mínusz 3 hét alatt képtelenség
2009. aug. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!