Evelin (Gyozike lanya) hogy fogyott le?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 14:07
2/12 anonim válasza:
Hát én pedig azt hallodtam hogy a 90 napossal...
3/12 anonim válasza:
Sztem egy kis zsírleszívás is befigyelt ott...
4/12 A kérdező kommentje:
Milyen az a Norbi modszer?:-s
2009. febr. 5. 15:36
5/12 anonim válasza:
Itt azt írják, hogy 90 napossal: [link]
6/12 anonim válasza:
a tv-be is vol 90 napossal
milyen norbi??? ugyan már!
7/12 anonim válasza:
Haha Norbi módszer...
Kísérletképpen megcsinálták, hogy egy csapat emberke csak Norbi termékeket evett, úgy ahogy az a 'nagykönyvben' meg van írva. Hát nem híztak tőle?:D
Az egy buta közlekedési rendőr... (eredeti szakmája) nem a Norbi féle hülyeség segít, hanem a sport.
Ja és Evelin 90 napossal fogyott.
8/12 anonim válasza:
90 napossal fogyott, én meg Norbival 15 kg-ot. Nem hülyeség, a termékeit nem is kell venni, csak az elvet betartani, szóval kedves fölöttem hozzászóló, jó lenne, ha csak olyanról nyilatkoznál, amit magad tapasztaltál.
9/12 anonim válasza:
Szerintem zsírleszívással......
Egyszer csak csinos lett?
nem volt semmi köztes a (kb)80kg és a mostani 60közt?
10/12 anonim válasza:
jah az elöttem lévőnek igaza van egyszer még kövéren látjuk kb 3 hét után szinte tök vékony képtelenség a 2 súlya közt nem is lehetett látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!