Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikortól látható vajon a...

Mikortól látható vajon a diéta eredménye?

Figyelt kérdés

Lemondtam az édességről, a kenyérről, krumpliról és társairól, eddig elég sok szemetet ettem. És figyelek arra, hogy mennyit eszem, naponta kb. 1200 kalóriát. Fél órát tornázom naponta + este még fél óra gyors séta (tudom, nem sok, de ennyi időm jut rá).

Ennek kb. mikor lesz látható eredménye, mikor fog meglátszani rajtam szerintetek? 2 napja csinálom még csak, úgyhogy nagyon az elején vagyok, és egyelőre 10 kilót szeretnék leadni (kb. 15 kg. feleslegem van).

2011. jan. 26. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia!1 hét után már fogod látni a mérlegen.Én jan 3.-a óta max 1500 kalóriát eszem,és 4 kg ment le.Hidd el lesz látszatja,nekem eddig ez a fajta fogyókúra jött csak be.
2011. jan. 26. 20:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És ügyes vagy. :)
2011. jan. 26. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Jan 16-an kezdtem es 800 cal-t viszek be max naponta, 7kg ment le eddig. (30 kg plusszom volt, mar csak 23 van! :D) En 40 prcet tornazok minden nap. Ne aggodj! Nagyon hamar fog latszodni! Sok sikert es kitartast!
2011. jan. 27. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Ó, nagyon ügyes vagy. :) Köszi.:)
2011. jan. 28. 09:45
 5/8 Strarlight_ válasza:

figyelj arra, hogy azért hetente 1x-2x egyél olyan finomságot amit szeretsz, mert én is így voltam, hogy diétázom. végül falásrohamom volt egyik nap, mert nővérem szülinapja volt és írtó sok süti volt. muszály volt 1 torta szeletet megennem és annyira megkívántam, hogy lett belőle több szelet is. vissza is híztam.

sok sikert! remélem neked sikerülni fog

2011. jan. 29. 11:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megfogadom a tanácsod szerintem. :)
2011. jan. 29. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:

10 hét

türelem

2011. jan. 29. 15:21
 8/8 anonim ***** válasza:

1200 kcal, de mihez, kinek? Gyereknek még elmegy, felnőtt 60 kg-os nőnek már drasztikus. Csak a 120 g fehérje magában megvan 500 kcal + 240 g szénhidrát 1000. De a zsír is ott van, tökéletesen nem tudod kikerülni.

A 15 kg felesleg meg oké, de ha mellé sportolsz is, akkor abszolút értékben nem fogsz ennyi súlyt veszteni. Persze le lehet darálni magadról az izmokat és az anyagcsrédet tönkre vágni, is az is egy megoldás.

2011. jan. 29. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!