Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót kell fogynom, hogy...

Hány kilót kell fogynom, hogy jól nézzek ki, karcsú legyek?

Figyelt kérdés
159cm/50 kg vagyok.Szerintem elég kövér vagyok, de mások szerint nem vagyok az(biztos, hogy csak azért mondják, mert nem akarnak megsérteni).A hasam az lehetne laposabb, mert így undorítóan néz ki, de a combom is nagy.46 kg szeretnék lenni.Szerintetek jó a 4 kg fogyás?Vagy ha nem, akkor mennyit kéne fogynom?
2011. jan. 25. 17:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
18:43-as: azt hogy csináltad, hogy 17 éves korod után még nőttél 6 cm-t??? Nem volt menzeszed? Mert ilyen mértékű növekedés ebben a korban gyakorlatilag lehetetlen.
2011. jan. 25. 19:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Aki 175 cm-hez 85 kg és nem hájas, az biztosan nem csaj! Igen, 159 cm-s magassághoz, 46 kg-val is lehet melle, feneke, combja. Én pár éve a 158 cm-hez 46 kg voltam (most 48 kg) és akkor is 70 D-s volt a mellméretem, ami ugye nem éppen kicsi. Sajna, de ez van: az ilyen alacsony termethez igenis, hogy nem sok a 46 kg és valóban, én is azzal a súllyal éreztem magam valóban karcsúnak.
2011. jan. 25. 19:49
 13/20 anonim ***** válasza:
Lehet más elképzeléseink vannak azonos fogalmakról. Ha nem is magatokról, de legalább a netről mutassatok már képet, hogy szerintetek egy 160 magas nőnél mi a vastag comb 50 kg-al. Én ezt sehogy nem tudom elképzelni. Én a 85 kilómmal se érzem magam olyan hú de hatalmasnak. És igen fiú vagyok, de 2* akkora. :)
2011. jan. 25. 20:08
 14/20 anonim ***** válasza:

Itt egy korcsoláyzó lány, erre mondjátok, hogy vastag a lába, igaz: [link]

Ebből kéne "fogyni" szerintetek.

2011. jan. 25. 20:24
 15/20 anonim ***** válasza:

20:08

most nem fogok ilyen képeket keresgetni, de lehet, hogy az, amire én azt mondanám, vastag comb, az neked normál lenne.

de itt egy másik példa: Martina Hingis teniszezőnő, annak idején, mikor versenyzett 168 centi magas volt és 52 kiló mindössze, neki sem volt épp vékony combja, hanem tömzsi, vaskos, de ez alkati dolog.

most épp ő jutott eszembe, nem tudom, hallottál-e róla, ha fiatalabb vagy, lehet, hogy nem, de a neve alapján rá tudsz keresni, és meglátod. (bár lehet, számodra nem tűnik vastagnak a combja)

2011. jan. 25. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:

20:24

ennek a lánynak szép vékony, de vannak olyanok, akik a 160 centijükhöz 50 kilóval vaskos combúak.

2011. jan. 25. 22:06
 17/20 anonim ***** válasza:
én is akkor nőttem még 5 centit és menzeszem is volt, ez genetikai kérdés
2011. jan. 25. 22:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Britney Spears-nek is mindig is vastag combja volt, még fénykorában is, mielőtt szült volna. Ő is kb. 160 cm és biztosan nem volt több 50 kg-nál a pályája kezdetén. Nem a kiretusált lemezborítókra gondolok, hanem pl. koncertfelvételekre, ahol a valós teste látszott.
2011. jan. 26. 08:28
 19/20 anonim ***** válasza:

így igaz, előző, nagyon egyetértek!!

pedig pont néhány napja nézegettem a régi klipjeit, nem is tudom, hogy nem jutott eszembe, ill. biztosan a fáradtság miatt.

pl. a Sometimes c. klipjében is nagyon látszik.

itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=t0bPrt69rag&ob=av2em

persze van, hogy olyan szögben ül, mikor vékony combúnak hat, vagy egy "véletlenül" odaeső árnyékkal oldatták meg, hogy vékony lábúnak hasson, de pl. 1 perc 31 mp-nél is nagyon látszik, hogy vastag.

mindig amikor mutatják a fehér gatyájában, kék felsőjében a stég tetején, meg amikor a stég alatt a vízben állva énekel, akkor is borzasztóan látszik.

2011. jan. 26. 11:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Beteges, média által befolyásolt nők vagytok, ti, akik 160 cm felett 50 kiló alá akartok fogyni, és ilyen sportolókkal hasonlítgatjátok magatokat össze...

Nyilván egyénfüggő minden, de azért vannak egészségügyi határok, ami alá nem szabad menni.

Szálljatok le a földre, és fogadjátok el magatokat. Ti is emberek vagytok, bizony nem tökéletesek (ami számotokra tökéletes). A legtöbb, amit tenni tudtok, az a sport, mondjuk futás. De ha nem születtetek vékony testalkatúnak, "gazellának", és nincs is csodálatos retusálóprogrammotok, ti soha nem fogtok úgy kinézni, mint a címlaplányok. Szerencsére.

2012. márc. 4. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!