Körte alakom van? Mennyit kellene fogynom, hogy jól nézzek ki?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 15:11
2/17 anonim válasza:
Igen, ez bizony a körte alak. Szerintem ami segíthet:
-a hasad nekem így tetszik
-a combodról fogyjál szerintem egy kicsit
-melleid tömb ki egy kicsit, esetleg push-up melltartó
:)Remélem segített:)
4/17 A kérdező kommentje:
A push up-pal nincs gond, azt hordok.Most csak a kép kedvéért vettem ezt fel.De hogy fogyhatnék combból?Nekem az megy a legnehezebben.Ez így nagyon gáz?
2011. márc. 17. 15:26
6/17 A kérdező kommentje:
Körte alakkal lehetnek egyáltalán vékony,formás combjaim valaha?
2011. márc. 17. 20:08
7/17 anonim válasza:
Persze, hogy lehetnek jó lábaid! Futással/kocogással nagyon szép eredményeket érhetsz el! Valamint például Rubint Réka comb/csipő/fenék tornái is csodákra képesek!:)
8/17 A kérdező kommentje:
Rubint Réka tornáit már kb két éve rendszeresen csinálom és mellette jó időben futok és biciklizek,de nem nagyon volt még ettől vékonyabb combom,talán nyáron egy picivel.
2011. márc. 18. 06:13
9/17 anonim válasza:
23:46-os vagyok. Az fura, nekem 2 hónap alatt lejött -5 cm futással, mennyit futottál? Nekem 2 naponta 45 perccel sikerült ezt elérnem. De persze onnan indult a fogyás a legkésőbb....ezért ki kell tartani. Diétáztál is mellette?
10/17 A kérdező kommentje:
Én tavaly tavasztól nyár végéig szinte naponta futottam 4 km-t volt amikor többet is és mellette tornáztam.Én mindig diétázom.Jó akkor tényleg vékonyabb volt valamennyivel a combom,de az sem volt tökéletes.
2011. márc. 18. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!