Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót kell fogynom és...

Hány kilót kell fogynom és izmosodnom hogy úgy nézzek ki mint Jennifer Aniston? (kép)

Figyelt kérdés

Kissé gömbölyűbb, "puhányabb" alakom van, és úgy nézek ki kb. mint Scarlet Johansson, egyforma magasak is (162 cm), én ehhez 52 kg vagyok:

[link]

Ilyen alakot szeretnék:

[link]

[link]

[link]

Jennifer Aniston 164 cm magas. Kérdésem az lenne, hogy nekem mennyit kellene fogynom és sportolnom, hogy ilyen szálkás legyek?

Köszi, aki tud tippet adni!

2010. szept. 17. 20:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom ő mediterrán diéta szerint eszik. Keress rá google-ben, de bármilyen más étkezés is megteszi, ha odafigyelsz. Cukrot ne egyél, növeld a fehérjebevitelt és heti 4-5 alkalom edzés kéne. Ő amúgy fut, jógázik.
2010. szept. 17. 20:46
 2/28 A kérdező kommentje:

Köszi.)

Én is futok elég régóta, csak nem minndig:(

Szerintetek mennyi kiló lehet ő ha 164 cm?

49, 50 megvan, nem?

2010. szept. 17. 20:49
 3/28 anonim ***** válasza:
49 kg, megnéztem
2010. szept. 17. 21:13
 4/28 tucski válasza:
sztem a felső alkata jobb:O
2010. szept. 17. 21:27
 5/28 anonim ***** válasza:
Sosem értettem mit eszik mindenki Scarletten! Jennifernek viszont bomba alakja van! Ne csak fuss, hanem más napokon végezz súlyzós gyakorlatokat is, vagy Rubint Rékázz például, és persze a legfontosabb a táplálkozás! Sok fehérje, kevés szénhidrát, este lefekvés előtt kb 3 órával egyél utoljára, de már csak fehérjét!
2010. szept. 17. 21:42
 6/28 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem kb 18-20% körüli a testzsírja.Ez sima ch csökkentéssel elérhető.
2010. szept. 17. 22:39
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Biztos én látok rosszul, de szerintem Aniston sehogy nem néz ki... Az utolsó kép meg photoshop, csak szólok.

Scarlett Johansson ezerszer szexibb :) Persze férfiként mondom ezt. A nők meg állandóan 45 kilósak akarnak lenni. Ki érti ezt...

2010. szept. 18. 00:52
 8/28 anonim ***** válasza:

Nekem meg vékonyabb, szálkás alakom van, mint Ryan Reynoldsnak...

OMFG MEGALOL

2010. szept. 18. 04:20
 9/28 A kérdező kommentje:
00:52 köszi, mert tök ugyanolyan alkatom van mint _Scarletnek. De nekem túl platty.
2010. szept. 18. 11:31
 10/28 anonim válasza:
Ne akarj ugy kinézni, nekem nem is tetszik, piszkafa és tudod mennyi gyötrelem árán éri el azt az alkatot, soha nem akarj olyan lenni, nem normalis.BMI kalkulátorral számitsd ki hogy jelenleg milyen a testsulyod és az hova esik.
2010. szept. 18. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!