Mégis, mennyi víz van egy ember szervezetében, amit le fog fogyni, mielőtt beindul a rendes fogyás?
szerda óta fogytam 4-5 kilót, de minden egyes gramm után a környezetem közli, hogy "ez csak víz"...:S
mégis, mikor indul be akkor a 'rendes' fogyás????
igen, akkor is arról, hogy fogyjak le, és kb azt írták, h sehogy, mert jó.
sztem meg nem jó....:S
Egyrészt több oka lehet, vagy nem szoktad pótolni a folyadékot rendesen, másrészt a testsúlycsökkenés lehet izomból is, ami azért annyira nem jó, max ha sportágspecifikus izomzat kialakítása a cél,pl nálam ,gyúrtam régen sok rajtam a hús :D, de a bringához nem kell nagy izomtömeg, leglábbis nem testépítő mértékű így a felesleges izmokat el kell tudnom veszíteni.
Tehát hidratálj normálisan! Az első két hétben megy le a víz nagy része a bőröd alól, ettől még ég zsír. És amikor igazán sóvárogsz a szénhidrátra és az édesre diéta alatt (nem koplaláskor amikor korog a gyomrod) akkor bontod a zsírt csak igazán.!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!