Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mégis, mennyi víz van egy...

Mégis, mennyi víz van egy ember szervezetében, amit le fog fogyni, mielőtt beindul a rendes fogyás?

Figyelt kérdés

szerda óta fogytam 4-5 kilót, de minden egyes gramm után a környezetem közli, hogy "ez csak víz"...:S

mégis, mikor indul be akkor a 'rendes' fogyás????

2011. jan. 25. 14:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
Egy képet tegyél már fel, hogy ezt a szerinted jó eredményt milyen alakkal sikerült abszorválnod. Egyébként is a súlynak a világon semmi jelentősége nincs. Én 175 vagy 86 kg. Na bumm, mégse vagyok kövér egyátalán.
2011. jan. 25. 17:12
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
* -1 kg na 85, nem mintha ennek lenne bármi jeolentősége is. :D
2011. jan. 25. 17:13
 13/25 A kérdező kommentje:

160cm vagyok és 80 kilóval indultam, most 75 vagyok

[link]

2011. jan. 25. 17:18
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

Hmm :P erre mondják, hogy nőiesen telt. Ha sportosabb alkatot szeretnél, akkor mindenképpen el kell felejteni a gyos fogyást, sőt magát a fogyűkúra kifejezést is. Teljes életmódot kell váltani asporttal és táplálkozással. Ez sajnos évek munkája, nem pár hét alatti szuper módszer.

Ami szorosan a kérdéshez tartozik az nem ilyen egyszerú. Szerintem nem vizet, hanem izmot vesztesz legfőképpen, amikor gyorsan súlyt vesztesz. Némi vizet és zsírt is, de az izom sűrűsége a legnagyobb, ezért lehet a mréleg szempontjából "látványos" az eredmény. Ezzel az a baj, hogy az izom égeti a zsírt ha mozogsz, de még akkor is, amikor alszol fogyaszt energiát. Szóval minél drasztikusabban fogysz, annál nehezebbe lesz később és annál inkább kevesebb energiát fogyasztas. Ez ilyen ördögi kör.

2011. jan. 25. 17:25
 15/25 A kérdező kommentje:

nah csodás...:S

de azért szerintetek folytassam ezt a diétát, ami ezt eredményezi??mert lehet h izomból is fogyok (ami viszonylag sok van rajtam, majd 9 évig táncoltam, tavaly hagytam abba), de látványra akkor is kisebb leszek, nem? és izommal együtt a zsír is meg le sztem...vagy nem??:S

2011. jan. 25. 17:35
 16/25 anonim ***** válasza:
mindenképp diétázz de mellé sportolj is. nem lehetetlen lefogyni csak türelem és kitartás kell. és az életmódváltás a legjobb módja ahhoz hogy meg is tartsd a leadott kilókat. én 17 kilót fogytam az évek során. nem is mértem magam, mert akkoriban nem is volt mérlegem:D kevesebbet ettem(kevesebb szénhidrát, több zöldség, és fehérje) sose ettem tele magam és rászoktam a napi minimum 4 kis étkezésre. esténként pedig fél órát tornáztam. évek óta vékony vagyok, azóta is figyelek a táplálkozásra és ma már hetnete legalább 4x aerobikozom.
2011. jan. 25. 18:09
 17/25 anonim ***** válasza:

"de azért szerintetek folytassam ezt a diétát, ami ezt eredményezi??mert lehet h izomból is fogyok (ami viszonylag sok van rajtam, majd 9 évig táncoltam, tavaly hagytam abba), de látványra akkor is kisebb leszek, nem? és izommal együtt a zsír is meg le sztem...vagy nem??:S"

Azért egy kis táncól olyan kigyúrt nem lettél, hogy most ilyen drasztikusan kezd el ledobni magadról azt a kis izmot, ami megmaradhatott. Igen mellette zsír is lejön valamennyi, de milyen áron. Ez türelemjáték 20-30 kiló zsírt nem lehet csakúgy pár hét alatt ledobálni, ha jót akarsz magadnak. Hova sietsz?

Szerintem megér 2 év munkát, hogy jól nézz ki és az egészséged is megmaradjon. Utána persze éled tovább az új életmódot.

2011. jan. 25. 19:08
 18/25 A kérdező kommentje:

nem azt mondom, hogy olyan rengeteg, de azért van. szóval akkor folytassam ezt a diétát??

nálam az nem jön be h kevesebbet egyek, mert így is elég keveset eszem...:S

2011. jan. 25. 19:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy MILYEN diétát folytasz? Amig ezt nem tudjuk, addig nem lehet tanácsot adni, hoyg folytasd vagy sem.
2011. jan. 25. 22:18
 20/25 A kérdező kommentje:

a lényeg az, hogy ilyen gyorsan fogyok tőle.

amúgy elmondom, de nem kell a "nem egészséges" meg hasonlók, tisztában vagyok vele

naponta 2X eszem, ebéd és vacsora. mivel kb 12kor kelek fel, nem is lenne lehetőségem reggelizni. vacsora olyan 7-8 körül van, 2 körül fekszem

graham-kenyeret eszem vagy simán, vagy pirítva, egy két főtt vagy tükörtojással(tükörtojást a mikróban csinálom,olaj és zsír nélkül), tejföllel, salátával meg amilyen zöldség épp van otthon, pl. uborka, hagyma, néha kevés sajt

ha megéhezem délután, akkor narancs

valamint nap közben megeszek pár keménycukrot, hogy a vércukrom is rendben legyen

2011. jan. 25. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!