Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Év végéig le szeretnék fogyni...

Év végéig le szeretnék fogyni 45 kg-ot. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok.Évek óta komoly súlyproblémákkal küzdöm.Jelenleg 110 Kg a súlyom.(A legnagyobb 128 kiló volt.Szégyellem,de ez van.)

Párszor már sikeresen lefogytam (65 kiló körülire),akkor volt elég kitartásom.Mostanában viszont,ha 10-15 kilót leadtam is,előbb-utóbb jött egy komoly stresszhelyzet (családi gondok,vizsgastressz),és akkor nem tudtam tartani magam.

Sajnos kényszerevő vagyok,a szorongást evéssel oldom.Régebben voltak bulimiás rohamaim is,dea hányásról leszoktattam magam.Lehet,kár volt,mert akkor nem lennék ilyen kövér....

Jelenleg a magánéletem is válságban van.Nemrég jöttem rá,hogy a volt párom rútul kihasznált.Úgy érzem,ez elegendő motivációt fog adni ahhoz,hogy véghez vigyem a célomat.Nem csak bosszúból akarok lefogyni,hanem magam miatt is.No meg szeretném megtalálni azt a férfit,aki igazán szeretni tud,de a jelenlegi külsőmmel erre nincs esélyem.

Vajon sikerülhet?Van más is,aki sikeresen lefogyott ennyit?Adhat egy szerelmi csalódás akkora löketet,hogy az elhatározásból komoly eredmény legyen?

Előre is köszönöm a (kulturált) válaszokat mindenkinek.

2011. jan. 24. 16:24
1 2
 11/11 anonim válasza:

Előző, milyen a diétád? :)

Szerintem, sikerülni fog, én is kb. annyit szeretnék.129 kiló voltam szerdán, mikor utoljára mértem. Azóta fogyózom. Mindenből kevesebbet eszem, több gyümölcsöt/zöldséget és húst, szénhidrátot nem nagyon (pedig kéne egy kicsit...), napi 3x eszem de többet mintha 5x ennék. Napi 40 perc szobabicikli, és sétálok amikor csak tudok. Én kb. 70 kiló szeretnék lenni, mert szerintem az nem is átlagos, de nem is kövér. (177cm vagyok)

Kérdező, neked nem volt bűntudatod, mikor ettél és depressziós voltál? Mert nekem minden falat után van, de muszáj enni valamit...

Na, szóval mindenkinek sok sikert a fogyáshoz:)

2011. jan. 29. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!