Diéta mellett szabad bio gyümölcsleveket fogyasztani?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a 100%-os gyümölcslevek is tele vannak cukorral, de mi a helyzet például a Sparban is kapható bio alma-meggylével és hasonlókkal?2011. jan. 24. 15:38
1/4 anonim válasza:
A 100 %-os gyümilevek gyümölcscukorral vannak tele, amit még a cukorbetegek is fogyaszthatnak (persze mértékkel). Ha ez baj, akkor egyáltalán ne fogyassz bio gyümölcslevet se, mert abban is sok a cukor. A gyümölcs természetes cukortartalma.
2/4 anonim válasza:
ami nem sürítményből készül, az jó, de ahogy írták, csak mértékkel - szóval napi 2 dl oké, ha szereted, de 1 litert abból se lehet meginni
én reggel szoktam inni egy pohárral, éhgyomorra, mert reggelizni nem bírok, csak kb. 1 óra múlva
3/4 anonim válasza:
Csak gyümölcscukor van benne.
Simán belefér, mert mondjuk diéta alatt fogyaszthatsz kb 150-160 g ch-t naponta. 1 dl (100%) gyümölcslében van kb 11, ha megiszol 2 dl-t, akkor az 22, még marad a többi étkezésedre 130-140.
De a Sió Update-ben asszem kb 2-3 g/dl, igaz eben aszpartám van, sokan nem fogyasztanak ilyen termékeket.
Lidl-ben viszont van a Linessa-nak dobozos üdítője, 50%-os gyümölcstartalommal, abban asszem 5g/dl a ch, és ez édesítőszeres, de NEM aszpartámos, és finom is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jan. 24. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!