Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnel lefogyni? Tudok...

Szeretnel lefogyni? Tudok segiteni nekem 1 het alatt -3kg es nem varazslatokkal, csak odafigyelessel. Irj es valaszolok. Tamogatlak

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Igenigenigenigenigenigenigenigenigen!!!! Írd le a módszeredet légyszi. :D
2011. jan. 23. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne hogy mi a módszered.
2011. jan. 23. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű. NE a reklámoknak higgy! Napjában többször egyél pici adagokat (minimum 5-ször). Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok ásványvizet. Mozogj minél többet! Séta, bicikli, futás, edzés, szemét kivitel, otthoni munkák (porszívózás, ablaktörlés, felmosás, stb.) Ne éhezz! Ha már nem kívánod a kaját akkor hagyd ott! Lassan egyél pici falatokat, közben igyál, hogy telítődj. Egyél sovány húsokat (pulyka, csirke, hal) vagy nagyon zsír mentes disznót, marhát. Barna kernyeret egyél, azt sem sokat, és inkább reggel-délelött. Ha még van kérdésed írj privit.
2011. jan. 23. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ebből 1 kiló víz, 2 kiló izom és 0 gramm zsír...
2011. jan. 24. 05:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó kettő véleménye felé hajlom én is, de meghallgatnám azt a módszert, épp fogyok :)
2011. jan. 24. 08:21
 6/7 anonim válasza:
Csak privátba válaszolsz?
2011. jan. 24. 08:24
 7/7 A kérdező kommentje:
sziasztok szoval en sport centrumban melozok ahol k...a jo edzok vannak kint angliaban.en elkezdtem az o modszeruket nekem bevalt.heti 5x egy ora edzes,akarmi edzoterem,futas,aerobic ami neked tetszik,muszaly idot szakitani az edzesre mert ha fogysz a borod nem lesz lottyedt utana. e jon a lenyeg: semmi cukor,liszt-kenyer,olaj,semmi extra.csinald az etrendet ugy hogy egyel nem kell ehezned,salatakat,rengeteg gyumolcsot,nem banant-alma,narancs nagyon jo fogyasztohatasu es a szolo. a husokat ne olajban susd grillen mindent.akarmennyi csirkehust ehetsz,csak nem sutve olajban.en 4hete csinalom es nekem -6 kg lement.en csak ajanlani tudom mindenkinek,semmi varazslat csak sok sok kitartas!!! es lesz eredmenye.1 heten nekem lement -3kg de nem kell es nem is szabad elcsuggedned,mert a kovetkezo 2-3 heten nem fogsz fogyni!!! az elso heten a viz megy le igaz es a kovetkezo 2 hetben nem fogysz es azt is elmondom miert mert a zsirszovetek ebben az idoben lazulnak fel,viszont elonye hogy a 4 hettol gyors fogyas kovetkezik be nalam az elso heten lement 2 kg es a 4 heten most 4kg egy het alatt!!! ami meg fontos! rengeteg zold teat igyal,csak zold teat,ez segiti a testedet a fogyasban,a meregtelenitesben.es nem tudom talalsz e otthon esetleg gingert.ha igen az is jo,tegyel a zold teaba egy pici gingert es kesz a ginger tead is. ha cukrot szereted kvba helyettesits edesitovel.egy nonek a napi kaloria szint amit bevihet 2000kaloria,egy ferfinek 2500 kaloria.mindenen rajta van hogy mennyi kaloriat tartalmaz. figyeld es azt is ha edzoterembe jarsz majd hogy mennyit egettel el belole amit ma ettel meg.en tudom ijesztoen hangzik,de ha 1 heten egyszer szeretnel enni normalis kajat is:) akkor tedd csak masnap dupla edzes, es csak salata.szigoruan. nem csak nekem valt be hanem korulottem mindenkinek,es nem ehezek.napi 3l folyadek is fontos hogy bevidd, ha faradtnak erzed magad szedj vitaminokat plusszba lehet kapni minden gyogyszertarban , es boltokban.pl centrumot.sok kitartast kivanok nektek es persze magamnak is.:) ha van kerdesetek meg nyugodtan irj valaszolok
2011. jan. 26. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!