Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 nap mulva ket hete fogyokura...

3 nap mulva ket hete fogyokurazom. Kezdem 'unni', tudtok tanacsokat adni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 11:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Normalisan eszek, nem koplalok. Jarok korcsolyazni, altalaban 3-4 orat. Eleg aktiv vagyok nap mint nap... es igen, azt unom,hogy ennyire kell figyelnem mindenre, sajnos ma el is engedtem egy picit magam. Koszi a valaszt. :)
2011. jan. 23. 13:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Es a masik gond az az,hogy nem vagyok kitarto...
2011. jan. 23. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy! Csak tudod sokszor nem értem az embereket. Bennem semmi rossz szándék nem volt, tényleg csak segíteni akartam. :)

Én is 5 kilót szeretnék fogyni. Te milyen fogyókúrát csinálsz Kérdező?

Én most próbálom számolni a kalóriákat. A pékárukat leváltottam puffasztott rizsre illetve extrudált kenyérre. Ezek nagyon kevés kalóriát tartalmaznak (20-34 között). Délelőtt általában ezeket eszem pulykamell sonkával, zöldségekkel, főtt tojással, sült tojással. Általában vizet iszom, ha nagyon kívánom az édeset akkor készítek magamnak teát édesítőszerrel. Tízóraira almát, mandarint banánt szoktam enni.

Ebédre halat sütök olívaolajban, párolt zöldségekkel pl. brokkoli, sárgarépa nagyon finom tud lenni. :) Vagy csirkét, pulykát szoktam zöldségekkel enni, néha ezekhez is főzök tojást... Spenót, és a főzelékek is jöhetnek. Ha itthon olyan kaja van amit nagyon megkívánok és tudom, hogy nem pont diétás akkor nem fogom vissza magam inkább eszek belőle egy kis maroknyi adagot. :)

Délután általában kefír, vagy sovány túró apróra vágott gyümölcsökkel.

Este nem mindig eszek. Ilyenkor egy puffasztott búzát vagy egy extradurált kenyeret szoktam, mellé csinálok egy forró bögre teát és már tele is vagyok.

Ezek mellett hetente 4x járok futni, 45-60 percet.

2011. jan. 23. 13:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Woaw, biztos sikerulni fog. Csak igy tovabb! :D
2011. jan. 23. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
még bírd ki 1 hétig és utána nem lesz szenvedés. Azt mondják, hogy 21 napig kell valamit intenzíven csinálni utána pedig rögzül az agyban és alapból azt fogja tenni. remélem érthető voltam :$ bocsi ha értelmetlenül írtam :S
2011. jan. 23. 16:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond,ertem en. En is olvastam errol,de szerintem az az igazsag,hogy csak akkor rogzul, es valik mindennapiva,hogyha igazan akarod... nem lesznek olyan reflexeid,hogy kesz, 5 utan mar nem nyulsz az etelhez. :)) Talan a megszokas. Koszi a valaszt! :)
2011. jan. 23. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!