Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 nap mulva ket hete fogyokura...

3 nap mulva ket hete fogyokurazom. Kezdem 'unni', tudtok tanacsokat adni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 11:56
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Hogy minel "erdekesebbe" tegyem a fogyokurat ? Tudom,hogy eleg bamban fejeztem ki magam,de remelem ertitek.
2011. jan. 23. 12:00
 2/16 anonim válasza:
100%

milyen kurát csinálsz? kötött, v szimplán kcal számlálós?

én csupán 4 napja csinálom, ha gnodolod adhatunk 1másnak tippeket!:)

2011. jan. 23. 12:03
 3/16 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Ez a kép adjon Neked további erőt a folytatáshoz! :) Még csak most kezdted el, ha két hétig kibírtad mostmár ne add fel!! Legyél erős! Egyél változatosan, én is 2 hete fogyózom, nem éhezek, szinte észre se veszem már, pedig cukros dolgokat, pékárukat egyáltalán nem eszek. Nekem lement 2 kiló és ez most segít a folytatásban. Menj el sportolni, vagy akár csak sétálni azzal is telik az idő. :)

2011. jan. 23. 12:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

* A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:03 vagyok

Én is szívesen társalognék ezzel kapcsolatban. :)

2011. jan. 23. 12:05
 5/16 Cleptomaniac válasza:
69%

12:03, ezt a képet magadról raktad fel?

Sajnálom, kiakadtam. Ha valaki fogyókúrázik, akkor rögtön 50 kg súlyfeleslege lehet csak? 5 vagy 10 nem?

2011. jan. 23. 12:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Nekem 4-5 van... de nagyon nehezen megy. Neha a kedvem is elmegy a fogyokurazastol,de kikell tartanunk a celunk mellett!
2011. jan. 23. 12:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem én vagyok rajta. Nem is azért tettem fel a képet mert arra gondoltam, hogy bárkinek is 50 kiló feleslege van!! Csak, hogy erőre kapjon a Kérdező is... Na mindegy...
2011. jan. 23. 12:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy "ez a válasz 76%-ban hasznosnak tűnik"... :D

Nem írtam benne semmi rosszat, komolyan nem értelek Titeket. Tanácsot is adtam. Érdekesek vagytok az egyszer biztos... :)

2011. jan. 23. 13:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolso: en felpontoztalak. Ertem a szandekot, ne foglalkozz a tobbiekkel! Koszonom szepen. :)
2011. jan. 23. 13:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Tanácsot úgy tudnánk leginkább adni, ha leírnád, hogyan épül fel a fogyókúrád :). No, és, hogy mit unsz, az ételeket? Akkor arra írhatunk tippet. Ha a mozgást, akkor másfajtát kell csinálni. Ha egyszerűen csak azt, hogy oda kell figyelned, azzal sajnos nem nagyon tudunk mit kezdeni, tőled függ, hogy mennyire vagy kitartó. Egyébként az utolsó 4-5 kg megy le a legnehezebben, így ne várd, hogy meglesz az előírt heti akár 1kg fogyás. Légy türelmes :). Másrészt pedig elég baj, hogyha unod, mert hasonló állapotot kellene mindig fentartani, persze nem tudom, hogy egészségesen fogyózol vagy, hogy.
2011. jan. 23. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!