Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy anorexiás leírná pontosan...

Egy anorexiás leírná pontosan milyen ételeket fogyasztott?

Figyelt kérdés
Amivel tényleg fogyott, nem kezdett el raktározni a szervezete meg ilyenek. És lehetőleg olyanok írjanak akik orvosilag igazoltan anorexiások, mert manapság már kb. mindenki azt mondja magáról, hogy ő az.
2011. jan. 22. 21:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az anorexiasok nem esznek.
2011. jan. 23. 09:21
 22/25 A kérdező kommentje:

De nem hiszitek el, hogy ugyanolyan nehezen kapok magamra nadrágot, mint mikor 70 kilós voltam. Szeretném tudni milyen érzés az, mikor én választhatok kedvemre nadrágot és nem a nadrág választ engem. Azt hiszem ez mindenkinek jár(na) aki megpróbál tenni érte.

Köszönöm, hogy segítettetek és időt szántatok rám.

2011. jan. 23. 09:29
 23/25 anonim ***** válasza:
Na ezt ne próbáld meg elhitetni velünk, hogy -20kg után ugyanúgy nem találsz magadnak nadrágot. Fizikailag is lehetetlen. Itt már nem a kilókkal van a baj...
2011. jan. 23. 14:23
 24/25 anonim ***** válasza:
En pl. csodalatosnak velem magam(175 cm 60 kilo) Persze lemehetne 3 kilo....de akkor sem talalnek magamnak nadragot,mert mindegyik hulyen van szabva. Nem veled van a gond. Szerintem.
2011. jan. 23. 15:38
 25/25 anonim válasza:
47%

Teljesen megértelek, én novembertől 7 kilót fogytam, én se akarok anorexiás lenni, de sokan mondták hogy az vagyok. Egy csomo tunet is arra utal de nem erdekel, ezt az utat valasztottam a fogyáshoz. Nem megyek el 30 kg-ig, meghalni nem fogok. kb így eszek egy nap - reggeli: teljes kiőrlésű kukoricás kenyér vagy maces, max 2-4 szelet, főtt tojással vagy fehér joghurttal

Ebéd: iskolai ebédből csipegetek valamit, aztán vagy alma vagy joghurt vagy maces 1-2 szelet

Vacsora: párolt brokkoli vagy saláta vagy joghurt/maces, vagy semmi. Ne akard ezt követni, folyton éhezek, fázok, fáradt vagyok és fáj a fejem. Te ne tedd ezt magaddal! Mindenki azt mondja nekem hogy nem vagyok normális, anyum pszichologushoz akar vinni. Pedig nem vagyok olyan vékony, sőt..van rajtam még valami.. csak egyszerűen keveset eszek, azért a napokig SEMMIT még én nem bírnám.

2016. máj. 14. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!