Egy anorexiás leírná pontosan milyen ételeket fogyasztott?
De nem hiszitek el, hogy ugyanolyan nehezen kapok magamra nadrágot, mint mikor 70 kilós voltam. Szeretném tudni milyen érzés az, mikor én választhatok kedvemre nadrágot és nem a nadrág választ engem. Azt hiszem ez mindenkinek jár(na) aki megpróbál tenni érte.
Köszönöm, hogy segítettetek és időt szántatok rám.
Teljesen megértelek, én novembertől 7 kilót fogytam, én se akarok anorexiás lenni, de sokan mondták hogy az vagyok. Egy csomo tunet is arra utal de nem erdekel, ezt az utat valasztottam a fogyáshoz. Nem megyek el 30 kg-ig, meghalni nem fogok. kb így eszek egy nap - reggeli: teljes kiőrlésű kukoricás kenyér vagy maces, max 2-4 szelet, főtt tojással vagy fehér joghurttal
Ebéd: iskolai ebédből csipegetek valamit, aztán vagy alma vagy joghurt vagy maces 1-2 szelet
Vacsora: párolt brokkoli vagy saláta vagy joghurt/maces, vagy semmi. Ne akard ezt követni, folyton éhezek, fázok, fáradt vagyok és fáj a fejem. Te ne tedd ezt magaddal! Mindenki azt mondja nekem hogy nem vagyok normális, anyum pszichologushoz akar vinni. Pedig nem vagyok olyan vékony, sőt..van rajtam még valami.. csak egyszerűen keveset eszek, azért a napokig SEMMIT még én nem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!