Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy anorexiás leírná pontosan...

Egy anorexiás leírná pontosan milyen ételeket fogyasztott?

Figyelt kérdés
Amivel tényleg fogyott, nem kezdett el raktározni a szervezete meg ilyenek. És lehetőleg olyanok írjanak akik orvosilag igazoltan anorexiások, mert manapság már kb. mindenki azt mondja magáról, hogy ő az.
2011. jan. 22. 21:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

az anorexiásoktól akarsz ötleteket gyűjteni, hogy hogyan fogyj tovább az amúgyis a szervezetednek megterhelő mínusz 20 kg után?

Hadd gratuláljak... Remélem tudod, hogy az életeddel játsszol. Az 1200 kcalon már nincs mit csökkenteni, különben elindulsz a lejtőn. Inkább sportolj basszus, egyél egészséges ételeket. Bár fogalmam sincs, hová akarsz még fogyni. Nemhogy megállnál, és vállonveregetnéd magad, hogy már sikerült -20kg, neeeem, te tovább kínzod magad, és immár elkeseredetten anorexiásoktól gyűjtesz infot. Megérdemled a sorsodat.

2011. jan. 22. 22:44
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

Egy normális sportos nőnek 70 kg is teljesen jó. Sportoljál inkább formásodj, ne akarj úgy kinézni, mint egy giliszta.

Tessék az étrend ezt csináljad:

1. 20g zabpehely + 8tojás fehérje vagy 20g (1 kanál) protein+ 1 kanál lenmagolaj

2. 50g csirke+40g rizs

3. 50g csirke+40g rizs

4. 50g csirke+40g rizs

5. 50g csirke+200g zöldség

6. 50g csirke+200g zöldség

edzés után: 20g protein.

2011. jan. 22. 23:01
 13/25 A kérdező kommentje:
Napi szinten mozgok valamit (tánc vagy torna), van rajtam izom de még felesleg is. De köszi az étrendet, kedves tőled.
2011. jan. 22. 23:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
50 kilóddal izmos vagy és sportolsz, de fölösleged is van? Ez szerintem simán testképzavar!
2011. jan. 22. 23:07
 15/25 anonim ***** válasza:
Fényképet tudnál feltenni, nagyon megnézném hol van rajtad felesleg.
2011. jan. 22. 23:08
 16/25 A kérdező kommentje:

A fölső testrészemmel megvagyok elégedve, viszont az alsó....

Csípő: 93cm, a combom átmérője 55cm. Magassarkúba majdnem megvagyok vele elégedve, de amúgy borzalmas. És alig kapok magamra nadrágot, ugyanis a vádlim 37cm és már ott szorít..... ezek után ne legyek csalódott? Hiába tornázom, nem eszek, akármit csinálok a bordáimon már zongorázni tudok ruhán keresztül, de a combom nem adja meg magát. Szerintem a helyembe mindenki az őrület határán lenne, ugyanis én tényleg próbálok mindent megtenni annak érdekében hogy lemenjen. Mert le kell mennie a feleslegnek, olyan nincs hogy az ott marad.

2011. jan. 22. 23:14
 17/25 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__92..

Elvileg most 5 kilóval vagyok könnyebb, a hasam vékonyabb de a combom szerintem nem változott különösebben. Ja, és csalóka a kép, vastagabb az mint amilyennek először tűnik....

2011. jan. 22. 23:17
 18/25 A kérdező kommentje:
Ja igen, az lemaradt, hogy azt a kérdést én tettem fel, ott a kép, mostanit nem tudok mutatni.
2011. jan. 22. 23:18
 19/25 anonim válasza:
100%

1. Az anorexiások nem esznek nagyjából semmit, azaz jóval kevesebbet, mint te, de hidd el nekem, az egy elég csúnya betegség és nem akarsz példát venni róluk. Az anorexiából 2 út van kifelé: meghalsz vagy felhízlalnak. Melyik tetszik jobban?

2. Ha szerinted a kép csalóka és valójában vastagabb a combod, mint amilyennek látszik, az egy súlyos testképzavar jele és sürgősen dobd ki a fejedből az ilyen gondolatokat.

3. Ha most 5 kilóval könnyebb vagy, mint amikor az a kép készült, akkor kezdj el többet enni. Ez már nem egészséges.

4. Ha nem vagy megelégedve az alakoddal, annak csak az lehet az oka, hogy nincsenek jól karbantartva az izmaid. Ezen azzal tudsz segíteni, hogy elkezdesz tornázni. Rendszeresen. Nekünk nőknek az általad említett csípő-comb-fenék zóna sajnos elég gyakran okoz problémát, és ez az esetek többségében nem attól függ, hogy mennyit eszel. Szóval, még egyszer kihangsúlyoznám: TORNÁZZ.

5. Ha kicsit bunkónak tűnök az azért van, mert a kommentárjaidat olvasva kicsit felhúztam magam, ugyanis én is átmentem ezen néhány évvel ezelőtt és hidd el, igazából átérzem a helyzetedet, de RENDKíVÜL idegesítő volt 5 év EXTRÉM fogyókúrázás (és visszaesés) után rájönni, hogy minden szenvedésem elkerülhető lett volna. Rájöttem ugyanis, hogy a szervezetem nagyon is jól tudja mit és mennyit kell ennie, csak figyelni kell arra, hogy mit súg a "belső hangocskád". Lehet, hogy kezdetben felszedsz 2 kilót, de amint a szervezeted beáll egy stabil, egészséges étrendre, lemegy minden felesleg és ezerszer jobban fogod érezni magad, mert nem kell többé lemondanod semmiről. Csak arra kell figyelned, hogy egészséges dolgokat egyél. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. De hidd el, hogy amit te csinálsz az egy ördögi kör.

2011. jan. 23. 03:39
 20/25 anonim ***** válasza:

Hát figyelj,szerintem nagyon csinos voltál ezen a képen.Sőt!ha ennél most vékonyabb vagy,akkor rád férne pár plusz,hidd el a fiúk azt szeretik,ha van mit fogni,nem azt hogy a kiálló bordáidat simogassák...

Rajtam 5 kg plusz van,és énis majd megőrülök hogy lemenjen(rajtam tényleg van,nem testképzavaros vagyok)szóval van egy kis úszógumim,de az biztat,hogy a barátom úgy szeret engem,ahogy vagyok.

Szerintem vegyél magadnak olyan rucit,amit cicanadrággal hordasz,bár nemtom szereted-e az ilyen ruhaviseletet.Tudod ilyen hosszú felső,ami a feneked alattig ér.Remélem meg fogod látni,hogy tényleg csinos vagy benne!

2011. jan. 23. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!