Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16/l,163 centi. Most kb 60 kg...

16/l,163 centi. Most kb 60 kg vagyok, nemrég még 45-47 voltam, és úgy jól néztem ki, nyárig sikerülthet leadni a feljött kilókat?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki szerint kevés az a súly, köszi.
2011. jan. 22. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne sikerülhetne?

Bár magamból kiindulva 16 évesen gőzöm sem volt egy egészséges és hatásos étrendről és szükségem sem volt rá,de te hátha bölcsebb leszel.

A lényeg,hogy aktívan sportolj,ha lehet akkor versenyszerűen edzői felügyelettel,hogy ne tudd elsunnyogni.

2011. jan. 22. 16:19
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, az elsunnyogással nem lesz probléma, szeretek sportolni, ősz végéig heti ötször 6 kilómétert futottam, és egyesületbe bekerülni ilyen korban már nem sok esély van. :)
2011. jan. 22. 16:27
 3/4 anonim válasza:
Kemény sporttal sikerülhet, de ne a kilókat nézd, hanem a tükörképed. Egy izomsejt kb 3x olyan nehéz mint egy zsírsejt.
2011. jan. 22. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Napi 1200-1400 kalória és heti 3-4-szer 40 perc futás vagy egyéb intenzív mozgással.

Azt nem értem, hogy lehet, hogy ennyi kilót magadra szedtél (15 kilót) és nem vetted észre?

Tudod, hogy mennyire csúnya lesz a bőröd, ha párszor ezt megcsinálod, és ellógnak a melleid?

Én 165 cm és 52 kg vagyok de ha felhízok egy-két kilót, mindig ezzel fogyok, amit fentebb írtam. Ezzel 0,5 kilótól szabadulsz egy héten, tehát nyárra már 50 kiló leszel. És a bőröd sem nyúlik meg.

2011. jan. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!