Mit tehetnék a pánikbetegségre felírt gyógyszerek, nyugtatók hatására, majd asztma miatt nehezen mozgás miatt feljött 30 kilóval?
Nem tudok lefogyni. Csináltam hónapokig, hogy nem ettem lisztet, cukrot, mégsem történt semmi. Közben lett egy kisfiam, aki már 2 éves és értetlenül állok a tükör előtt. Zokogni tudnék. Nem punnyadok egésznap, nagyon sok melóm van itthon és a gyerek mellett futárkodom, tehát egyéb mozgáshoz nagyon nehezen kapom össze magam. Most újra visszajött a fulladás, szedem a befújókat. Tud nekem valaki segíteni? Olvasom itt a kérdésekre a válaszokat és látom, sok mindent másként kellene csinálnom. Lassan elkezdek futni, az tudom hatásos lesz, de jó lenne valami diéta, amit be tudnék tartani. Az esték nagyon nehezek, mert éjjeli baglyok vagyunk.
Megköszönöm, ha a fikázós válaszolók pihennek e kérdés olvastán. Köszönöm.
Hát én nem tudom, de én mindenhez rizst eszek, és vékony vagyok, mint a kínaiak. Erőm se sok van :)
Szoktam barna kenyeret is enni és hozzá valami felvágottat, vagy lazacot, halat.
Mindig kevesebbet eszek, mint amitől jóllaknék.
Szóval ilyen fél adag kajákat eszek egyszerre, de van hogy többször is egy nap.
és minden kaja után eszek fejes salátát, uborkát, vagy paradicsomot, mandarint, vagy akár a káposztát is megeszem nyersen. Néha répát, banánt is eszem, és nem tornázok semmit. Ülök a gép előtt egész nap. A tornám annyi, hogy lemegyek a boltba kaját venni.
Üdítőket ritkán iszom, inkább csak sima vizet, vagy Jana ásványvizet ami olyan édesített műanyag szar..
már nem szedem, de érdekes, nem gondolom, hogy nádszál alkat lennék a 173 magas vagyok és az első fiam után, aki 16 éves 67 kiló voltam, ebből fogytam 56-ra, mert hogy 5 évig tartó kegyetlen válásom volt... emiatt lettem beteg.
aztán ahogy kezdtem rendbe jönni, csak híztam, híztam
pedig mindent ugyanúgy csinálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!